About

Hey hey!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

 

Wie ben ik?

Ik ben Birgit, een eerstejaarsstudente psychologie aan de KU Leuven. Een goedlachse spring-in-het-veld met een overdosis aan positivisme lijkt me een juist zelfbeschrijving. Als je me zou vragen met wie ik me vergelijk, dan zou ik ‘Peter Pan’ antwoorden. Net zoals hij wil ik graag altijd kind blijven en in mijn fantasiewereld blijven rondhangen. Ik ben dan ook een professionele dag- en nachtdromer. Ik ben ook zeker en vast een echte levensgenieter, elke dag opnieuw wil ik de wereld omarmen. Het zijn de kleine dingen die me gelukkig maken.

 

Ik heb deze blog om mijn gevoelens, meningen en verhalen op een creatieve manier te uiten. Dit is mijn kleine plaatsje waar alles kan! Je kan hier artikels vinden over mijn dagelijkse leven, soms ook al eens een artikel dat fashion gerelateerd is, maar vooral artikels over mijn grote passie, reizen.

 

Op Instagram deel ik graag mijn leukste, mooiste en soms wel gekste momenten met jullie. Hier op mijn blog kan je dan de meer uitgebreide uitleg bij sommige foto’s vinden. Als ik foto’s maak dan ben ik het gelukkigste meisje op de wereld. Ik koester graag al mijn mooie momenten.


Wil je me graag iets vragen, zeggen of zelfs een liefdesbrief sturen? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina.

Birgit xoxo

Ps. Volg mij ook op mijn social media: 

 ♥ Instagram

♥ Pinterest

Follow

♥ Facebook

What do you think of this post?
  • Interesting (8)
  • Awesome (3)
  • Boring (1)
  • Useful (0)
  • Sucks (0)
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: