Juwelen: 2 armbandjes | Esseira

Juwelen: 2 armbandjes | Esseira

Ein-de-lijk kan ik nog eens bloggen! Ik heb het de laatste tijd zo druk met school dat ik bijna geen tijd meer heb om te bloggen en voor Instagram. Maar gelukkig had ik gisteren een momentje gevonden om dit artikel te schrijven en om nog een paar foto’s te maken. Ik ben gisteren ook naar de kapper geweest en heb mijn haartjes weer wat korter laten knippen en ik voel me ineens een stuk energieker!

Voor we beginnen met het artikel nog even dit: ik heb onlangs zo een leuk liedje ontdekt! Ik denk dat ik er aan verslaafd ben. Haha! En omdat ik het nu aan het luisteren ben, vind ik dat jullie mogen meegenieten! Hier is het:

 

Esseira

Voor dit artikel had ik een samenwerking met de webshop Esseira. Net zoals bij de vorige samenwerking verkopen ze ook juweeltjes. Hier is het assortiment niet zo uitgebreid, maar zeker even mooi! Ze hadden 2 zilveren armbandjes samengesteld voor mij. Ik ga deze samen bespreken omdat ik ze ook altijd samen draag.

 

De armbandjes

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zijn 2 aparte, zilveren armbandjes. Ik vind ze beide echt super mooi! Omdat ik zelf wel van subtiele, minimalistische dingen hou.

Het ene armbandje is met allemaal zilveren bolletjes. Ik vind dit echt mooi staan bij veel dingen. Het enige minpuntje is dat als je wat bredere polsen hebt, de pareltjes dan verder van elkaar gaan en je dus meer van het touwtje ziet.

Het andere is een zilveren plaatje met de quote ‘collect moments’ ingegraveerd. Of als je het zou vertalen ‘verzamel momenten’. Ik vind deze tekst echt bij mij passen! Ik wil namelijk alles meemaken, alles beleven en alles uit het leven halen. Dit zilveren plaatje hangt dan vast aan een touwtje. Je kan dit armbandje groter of kleiner maken, maar ik heb nog niet precies gevonden hoe je dat nu juist doet…. Ik kan het groter maken, maar kleiner maken lukt me niet zo goed.

 

Neem zeker eens een kijkje op hun site: Esseira.

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                       ♥ Pinterest

                                                                       ♥ Follow

                                                                       ♥ Facebook

 

 

What do you think of this post?
  • Interesting (4)
  • Awesome (2)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: