Juwelen: een ring en armband | Lovelymusthaves

Juwelen: een ring en armband | Lovelymusthaves

Hier ben ik weer! En ja, het heeft even geduurd, mijn oprechte excuses hiervoor, maar hier is eindelijk het artikel over mijn samenwerking met Lovelymusthaves. Ik heb geprobeerd om mooie foto’s te maken, maar het was bijna elke keer aan het regenen. Toch heb ik wel enkele leuke foto’s kunnen maken.

 

Lovelymusthaves

Deze Nederlandse webshop verkoopt, zoals de naam het al zegt, leuke juwelen die je echt moet hebben. Ze hebben echt een heel uitgebreid assortiment, wat natuurlijk leuk is, want dan heb je heel veel keuze. Maar ja, dan wordt kiezen ook wel moeilijker. Ik mocht van hun 2 dingen uitkiezen. Met beide dingen ben ik echt heel blij. Wat ik ook handig vond, was dat de juweeltjes in een envelop zaten en dus in de brievenbus pasten.

 

De ring

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik was meteen verliefd op deze ring. Want zeg nu zelf, hoe mooi is deze ring?! Eigenlijk draag ik niet echt juwelen, maar deze ring heb ik al vaak gedragen! Gewoon omdat deze zo goed zit. En wat ook een voordeel is, is dat je de ring een klein beetje dicht kan plooien als hij wat te groot zou zijn. Ook heb je bij sommige ringen dat ze na een tijdje verkleuren of dat ze een groen randje achterlaten op je vinger. Daar had ik wat bang voor, maar dat is bij deze ring echt helemaal niet het geval. En dat vind ik een echt pluspunt. Ook heb ik de ring gekozen, omdat deze heel fijn is en dat vind ik wel heel mooi.

 

De armband

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit armbandje sprong meteen in het oog bij mij. Ik had het al heel vaak voorbij zien komen op Pinterest en Instagram: een armbandje met een knoop in. En elke keer dacht ik: “Oh dat is echt mooi!” Dus bij deze kan ik met trots zeggen dat ik een bezitter ben van een armbandje met een knoop in. Haha. Dit heb ik nog niet heel vaak gedragen, omdat dit eigenlijk een beetje te groot is voor mijn pols. En dat vind ik wel spijtig… Maar dat wil niet zeggen dat ik het niet mooi vind, in tegendeel, ik vind het armbandje nog steeds prachtig. Alleen jammer dat het te groot is voor mijn pols.

 

 

Dit waren de juweeltjes die ik heb gekozen! Neem zeker eens een kijkje op hun website, want ze hebben veel meer! Klik hier voor de link.

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                       ♥ Pinterest

                                                                       ♥ Follow

                                                                       ♥ Facebook

What do you think of this post?
 • Interesting (2)
 • Awesome (1)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

2 Comments

 1. 12 november 2017 / 14:52

  Wel jammer dat het armbandje te groot is, maar misschien kun je hem een beetje buigen zodat hij alsnog past? 🙂

  • birgitbababbel
   Auteur
   13 november 2017 / 18:12

   Oh ja! Dat kan ik inderdaad nog wel eens proberen. xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: