Flowers en unicorns in een outfit #ootd

Flowers en unicorns in een outfit #ootd

Omdat het vrijdag best wel warm was, dacht ik dat ik een van mijn favoriete zomeroutfits nog wel even kon laten zien aan jullie. En omdat het nu net geregend heeft, kan deze kleurrijke outfit jullie dag misschien wel opvrolijken! Ik ben de foto’s gaan trekken samen met Colette in de Japanse tuin in Hasselt.

De outfit

De hele outfit komt van het leuke winkeltje Clouds of Fashion. Ik vind dit echt een leuke winkel! De kleuren zijn er vaak heel vrolijk en daar hou ik gewoon van! Dat zal je wel merken aan de outfit die ik jullie dus ga laten zien nu. Ik heb de kledingstukken een tijdje geleden samen op hetzelfde moment gekocht.

 

Het T-shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je wel kan zien, is het T-shirt lichtroze en staat er een eenhoorn op. Eenhoorns… Dat is echt iets voor mij! De silhouette eenhoorn is gemaakt van een soort hologram stof. Hierdoor is de eenhoorn iets subtieler, maar toch echt nog heel leuk! Ook past de hologram stof heel mooi bij de kleur roze van het T-shirt.

 

De short

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe leuk zijn deze kleine bloemetjes?! Dat vind ik echt heel mooi. Ze zijn kleurrijk en klein, maar toch ook heel gedetailleerd. En wat ik ook een pluspunt vind, is dat de short zakken heeft!

 

De schoenen

 

 

 

 

 

 

 

De schoenen zijn gewoon witte Puma Baskets. Ik vond deze persoonlijk goed bij de outfit passen. Zo zijn de schoenen wat neutraal.

 

 

 

 

 

 

 

 

De hele outfit

Hier heb ik nog even een foto van de hele outfit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit was nog even mijn favoriete zomeroutfit.

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                       ♥ Pinterest

                                                                       ♥ Follow

                                                                       ♥ Facebook

 

What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: