Back to blogging en even bijpraten

Back to blogging en even bijpraten

Al zeg ik het zelf: dit was echt veel te lang geleden! Maar om een bepaalde reden had ik niet echt zin om te bloggen. Ik had wel ideetjes, maar niet echt zin om ze uit te werken. En ik heb dan ook geen idee hoe het kwam. Maar het belangrijkste is dat ik helemaal terug ben! Dus dit artikel gaat een beetje chaotisch zijn. Ik heb jullie namelijk veel te vertellen!

 

De voorbije weken

In de voorbije weken is er niet echt zo veel gebeurd! Ja, school is terug begonnen… Dat is iets minder. Maar er was ook iets leuk! Ik ben namelijk 16 geworden! Joepie! En ik heb beslist om een paar dingen te veranderen in verband met mijn Instagram. Maar daar hoor je later zeker nog meer over! Ik heb ook nog foto’s van een zomeroutfit die ik toch nog aan jullie wil laten zien. Dus die komt een van de volgende weken ook nog online.

 

In het vooruitzicht

Ik heb ook nog een paar leuke dingen om naar uit te kijken!

Eerst en vooral doet onze school mee aan een Europees uitwisselingsproject. Dat wil zeggen dat er een week iemand van een ander land naar mij komt en dat ik een andere week naar dat land ga bij mijn gastgezin. En weekje geleden zijn we te weten gekomen dat we binnen 2 weken een gast van Italië mogen ontvangen. En wij mogen ergens in maart teruggaan naar hun gezin. Ik vind dat project echt heel leuk! We moeten Engels praten, dus dat wil zeggen dat ons Engels wat beter wordt. En we leren een andere cultuur kennen. Dat is toch super leuk?!

Dan heb ik ook nog enkele samenwerkingen om naar uit te kijken. Er komen nog 2 artikels over mijn samenwerking met 2 juwelenwebsites en dan komt er later in oktober ook nog een artikel online over mijn samenwerking met Vondelmolen.

Verder ga ik nog eens 4 dagen naar Londen met mijn nicht. En natuurlijk komt er daar ook een artikel van online.

 

Ik kijk al uit naar mijn volgende blogpost! Het was gewoon veel te lang geleden.

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                       ♥ Pinterest

                                                                       ♥ Follow

                                                                       ♥ Facebook

 

What do you think of this post?
  • Interesting (3)
  • Useful (2)
  • Sucks (2)
  • Awesome (0)
  • Boring (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: