Naar Dublin met Clip taalvakanties

Naar Dublin met Clip taalvakanties

In mijn vorige artikel zei ik jullie dat ik vorige week in Dublin zat. Ja natuurlijk is dat waar! Ik was namelijk op kamp met Clip taalvakanties! En daarom heb ik een artikel (het gaat waarschijnlijk niet super lang zijn) over mijn week in Dublin.

 

Dublin

Normaal gezien bespreek ik mijn reizen dag per dag en laat ik jullie veel foto’s zien. Maar omdat dit niet echt een reis was en ik niet elke dag foto’s heb getrokken, zal dit artikel dus net iets anders zijn.

Ook wil ik eerst zeggen dat ik zeker nog eens terug wil naar Dublin! Er waren zo veel dingen die ik nog eens wil zien. Ik heb zelfs al enkele namen opgeschreven van leuke winkeltjes, restaurantjes,… die ik nog eens wil bezoeken. Dus als ik ooit terugga, dan zullen er zeker enkele hotspots online komen.

We gingen naar Dublin met het vliegtuig. Het was de allereerste keer dat ik vloog zonder mijn ouders. Dat was best spannend. We hebben echt leuke dingen gedaan. Natuurlijk waren het vooral activiteiten, maar we deden de activiteiten vaak in parken of bij bekende gebouwen. Dat was wel echt leuk! We mochten 1 dag ook eens kiezen wat we deden en dus zijn mijn vriendinnen en ik naar Dublin Zoo geweest. Ook zijn we eens gaan fietsen in een van de parken.

 

Dublin Zoo

Ik had het al eens een paar keer op tv gezien, dus ik wilde hier echt graag naartoe. Maar eerlijk gezegd viel het wat tegen. Wij waren daar als het park pas openging en we hadden maar 2,5 uur de tijd. Maar de dieren kwamen pas laat buiten, dus hebben we er niet heel veel gezien. Van deze dag heb ik toch enkele leuke foto’s kunnen nemen.

IMG_8935
IMG_8984
IMG_9041
IMG_8956
IMG_8995
IMG_9088
IMG_8970
IMG_9025
IMG_9109

Verder die dag heb ik ook nog enkele foto’s kunnen maken van Dublin zelf.

 

IMG_9116
IMG_9132
IMG_9145
IMG_9127
IMG_9137
IMG_9148
IMG_9118
IMG_9143
IMG_9141

Nu terug even over het kamp zelf, meer bepaald even over het eten. In de ochtend ontbeten we in de hostel waar we verbleven. Onze lunch moesten we altijd zelf kopen. En in de avond gingen we altijd ergens eten. Dat was echt leuk! We aten veel verschillende dingen zoals Italiaans, Thaïs, Chinees, Mexicaans,… Het was echt eens leuk om zo veel verschillende dingen te kunnen proeven.

 

 

Dit was even in het kort mijn kamp in Dublin. Hopelijk vonden jullie het toch een beetje een leuk artikel.

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                       ♥ Pinterest

                                                                       ♥ Follow

                                                                       ♥ Facebook

                                                               

What do you think of this post?
 • Awesome (0)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

4 Comments

 1. 22 augustus 2017 / 04:59

  Zag er een leuk reisje uit! Ik wil ook wel eens naar Dublin 🙂
  Ik ben vroeger trouwens ook nog vaak met Clip op kamp geweest! Was altijd leuk 🙂

  • birgitbababbel
   Auteur
   22 augustus 2017 / 17:27

   Oh ja Dublin is echt leuk, net als Clip! xoxo

 2. Y Nachtegaele
  28 augustus 2017 / 20:38

  Hey Birgit, dat zag er echt heel fijn uit. Maar heb je ook eten uit Schotland voorgeschoteld gekregen, of waren die Schotten allemaal op reis ? Dublin heeft ook een rijke politieke geschiedenis, echt de moeite waard. Je blog is heel leuk om te lezen, ik kijk al uit naar je volgende avonturen…greets 😉

  • birgitbababbel
   Auteur
   29 augustus 2017 / 17:50

   Oh dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: