Een groot avontuur

Een groot avontuur

Terug van weggeweest, meer dan een jaar lang heb ik niets meer van mij laten horen. Mijn voornaamste redenen? School en even geen zin meer. Dat wil wel zeggen dat ik jullie nu veel te vertellen heb! 😉

Ik heb besloten om een paar hoogtepunten van het afgelopen jaar aan te halen en jullie daarna te vertellen over hoe het nu verder zal gaan.

China

Sommige onder jullie zullen misschien al wel weten dat ik in de zomer van 2018 naar China ben geweest. Het was een reis die uitging van onze school en georganiseerd was door de Chinese ambassade. Het leek me toen wel leuk om er video’s van te maken, aangezien het een reis van 16 dagen was. Voor zo’n lange en leuke reis vond ik video’s beter dan tekst met foto’s. En zo gezegd zo gedaan, ik begon in China met het maken van vlogs. Als je ze graag eens wilt herbekijken of ze gewoon nog niet gezien hebt, ga je gang:

https://www.youtube.com/channel/UCTRphYWdvQw6DMxxw8z0fA

Het 6e middelbaar

Vorig schooljaar begon ik in het 6e middelbaar, wauw! Was ik al zo ver gekomen? Het leek toen wel een droom: AL het 6e middelbaar?! En wat een jaar was het…! Natuurlijk staat het wel bekend voor alle leuke dingen die je doet in dat jaar: studiekeuze bepalen, bezinningsdagen, laatste 100 dagen, de befaamde Italiëreis, galabal en hopelijk de proclamatie. Om te laten zien hoe leuk het allemaal was, laat ik jullie gewoon een paar foto’s zien.

IMG_4520
IMG_8786
IMG_9948
a5892005-686b-479b-a44c-c6bad8edd134

Ik heb het 6e middelbaar mooi kunnen afronden, laat het avontuur maar komen!

Zomer 2019

Wat een zomer had ik voor mij, 3 maanden. Van die 3 maanden zijn er op dit moment al 2 om. Deze heb ik voornamelijk opgevuld met Clip. Ik heb 5 weken kampen gegeven, 5 weken ben ik monitrice geweest. 5 van de beste weken van mijn leven. Ik voel mij thuis bij Clip en doe het ontzettend graag! Ik heb mijn laatste kamp jammer genoeg moeten annuleren omdat ik op was. Ik voelde me niet in staat om nog een week een kamp te geven, de andere 5 weken hadden me gewoon heel moe gemaakt.

Nu zit ik thuis, nog voor welgeteld 3 dagen. Vrijdag vertrek ik naar Spanje, met mama en papa, voor een weekje. En daarna begint het bijna: een groot avontuur!

Het avontuur

Het 6e middelbaar is afgerond, dat wil zeggen dat ik ga verder studeren. Op maandag 23 september 2019 zal ik starten in de richting Psychologie in Leuven. De week van 16 september heb ik dan nog om mijn kot in te richten en mijn inschrijving te vervolledigen. En daarna kan het grote avontuur starten: een nieuwe stad, op kot, universiteit, nieuwe mensen leren kennen,… Toch nog wel spannend, maar ik kijk er ook heel hard naar uit!

Op 17 september is het ook nog mijn verjaardag, 18 word ik dan. Wat gaat de tijd toch snel! Op 21 september heb ik nog een feestje, om dan de volgende dag in de avond de trein te nemen richting Leuven. Richting mijn nieuw begin.

Momenteel kan ik nog niet zeggen hoe de nieuwe ervaring mij bevalt, maar ik zal jullie zeker binnen enkele weken updaten.

Het voelt goed om terug te bloggen! Hopelijk laat mijn planning het dit jaar toe om het blijven doen.

Birgit xoxo

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                       ♥ Pinterest

                                                                       ♥ Follow

                                                                       ♥ Facebook

What do you think of this post?
  • Awesome (4)
  • Interesting (2)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: