Mijn comeback en een pakketje van Becel?!

Mijn comeback en een pakketje van Becel?!

Ja… aan de hand van de titel verwacht je misschien iets spectaculair? Maar dat is hier dus niet echt het geval…. Ik zag eigenlijk gewoon dat ik al meer dan een maand niet meer had geblogd. Say what?! Maar dit artikel gaat dus wat bijpraten zijn en gaat over de samenwerking met Becel.

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je zoveel wilt zeggen, maar niet precies weet wat en met welke woorden? Dat probleem heb ik nu…. ik zou jullie graag bijpraten, want eigenlijk is er best veel gebeurd de laatste dagen. En dan heb ik nog 2 artikels die ik graag zou willen schrijven: mijn voornemens voor 2018 en wat ik heb bereikt in 2017.

Mijn probleem is nu gewoon dat ik niet weet waar ik moet beginnen…. En dat is dus best wel heel erg vervelend.

 

Mijn examens

Natuurlijk heb ik voor de vakantie examens gehad en daar heb ik hard voor geleerd. Meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen, toch? Mijn examens begonnen op 6 december en eindigde op 19 december. De laatste dinsdag van de examens zijn we met de klas iets gaan eten bij een Italiaan en hebben we een Secret Santa gedaan. Er zaten echt leuke cadeautjes bij! En ik kreeg van mijn vriendin een bakvorm in de vorm van een eenhoorn!! En de mensen die mij al een beetje kennen, weten dat ik dit echt super leuk vind! Dus dat cadeau was een schot in roos voor mij!

De woensdag voor de vakantie had ik in Hasselt afgesproken met mijn tante. Omdat ze die vrijdag op vakantie vertrok, was dat nog een leuke dag om haar nog te zien. In de avond ben ik blijven eten bij mijn tante en nadien heb ik de trein van Hasselt naar Leuven genomen om naar de Kerstreceptie van Clip taalvakanties te gaan. Het was echt leuk om iedereen daar nog eens gezien te hebben. Daarna ben ik bij Nele blijven slapen. Donderdag zijn Nele en ik nog even naar Leuven geweest en nadien heb ik de trein terug naar huis genomen.

 

De vakantie

De eerste zaterdag van de vakantie ben ik naar de Sweet 16 van Nathalie gegaan. Ook daar heb ik mensen teruggezien die ik lang niet meer gezien had. Dat was natuurlijk echt leuk! En natuurlijk waren er de feestdagen!

Net voor de vakantie had ik ook een pakketje ontvangen van Becel. Dus het werd wel eens tijd dat ik daar mijn artikel over ging schrijven, niet?

 

Becel

Voor de vakantie heb ik dit pakketje ontvangen van Becel:

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen ik hun campagne over dit pakketje zag, dacht ik meteen: “Dit lijkt me zo leuk! Dan kan ik eindelijk eens bewijzen dat ik wel plantjes kan laten groeien!”

Want de focus bij deze campagne lag bij de maken van je eigen feestmenu’s met kruiden die je zelf getuinierd hebt! Dus dit leek me de beste kans om eens te bewijzen dat ik dit wel kan!

Maar wat zit er in dit pakketje?

Er zaten 2 zakjes in met zaadjes: zonnebloempitten en lijnzaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder zaten er nog 3 potjes boter in: een bio-boter, boter met avocado en boter met walnoten. Spijtig genoeg heb ik ze nog niet kunnen proeven, maar dat ga ik snel doen! En ik laat jullie natuurlijk iets weten over de smaak!

 

Ook zat er ook wat kerstdecoratie in: fairy lights, een boompje met eekhoorn en een stokje met een kerstboom op.

En natuurlijk zat er ook een heerlijk recept in! Maar daar in een later artikel meer over, want dat recept ga ik voor jullie eens uitproberen.

En last but not least, de serre waar alles in zat!

 

Ik ben echt heel blij met het pakketje! Dus binnenkort mogen jullie het recept nog verwachten!

En nog een update over mijn ‘niet zo groene vingers’….. Er zaten dus 2 plantjes in het pakketje bij ontvangst, maar op de foto hieronder zie je er nog maar 1:

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is dus nu officieel bewezen dat ik geen planten kan onderhouden… oeps! De basilicum was namelijk al dood na 2 dagen…. (I’m not proud of it!) Maar eigenlijk snap ik het ergens wel, zelfs cactussen gaan dood bij mij. Dus ik denk dat we wel kunnen stellen dat ik totaal geen groene vingers heb.

Momenteel hebben we wel cactussen in de serre staan, maar mama onderhoudt ze een beetje. Haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

See you next time!

 

Birgit xoxo

 

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                       ♥ Pinterest

                                                                       ♥ Follow

                                                                       ♥ Facebook

What do you think of this post?
 • Awesome (7)
 • Interesting (1)
 • Useful (1)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)

2 Comments

  • birgitbababbel
   Auteur
   11 januari 2018 / 18:09

   Oh dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: