Stadjes bezoeken en een privé zwembad | vakantie Frankrijk #deel2

Stadjes bezoeken en een privé zwembad | vakantie Frankrijk #deel2

Eergisteren ben ik samen met een vriendin een freakshake gaan drinken. En OMG! Het was zo lekker! Hieronder heb ik even een foto voor jullie. En na de foto kan ik jullie alles vertellen over de tweede week van mijn vakantie in Frankrijk. Het vorige artikel kan je hier vinden.

 

 

 

 

 

Vakantiehuisje

Dag 6

Deze dag hebben we eigenlijk niets gedaan. We hebben heel de dag gereden van Tours tot in Saint-Rémy-de-Provence. Daar hadden we een vakantiehuisje voor een week. Toen we aankwamen was het al 19:00 en dan zijn we enkel nog naar het centrum gegaan om iets te gaan eten. Als je ooit in St-Rémy bent, moet je echt eens naar Fratelli gaan. Het is een heel lekker Italiaans restaurant.

 

Dag 7

Deze dag was gewoon te warm om iets te gaan doen! Het was wel 38°C. We hebben die dag dus aan het zwembad gelegen. En omdat er maar 6 huisjes waren en de meeste mensen weg waren, hadden we dus een privé zwembad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 8

We zijn naar les Baux-de-Provence gereden en hebben les carrières de lumières bezocht. Voor we daar waren zijn we ook nog even gestopt op een berg om foto’s te nemen. Het was daar echt heel mooi! Les carrières de lumières is eigenlijk een grote grot waar schilderijen op de muren worden geprojecteerd. Er staat dan muziek aan en soms bewegen de dingen in de schilderijen. Om de zoveel minuten worden werken van een bepaalde schilder of kunstenaar getoond. Nadien hebben we ook nog even rondgewandeld in les Baux-de-Provence zelf.

IMG_8488
IMG_8517
IMG_8510
IMG_8547
Dag 9

Die dag zijn we naar Avignon gereden. We waren daar ooit al wel eens geweest, maar wilden toch nog eens gaan. Eigenlijk wilden we een tekening laten maken van mij door dezelfde persoon die mij een paar jaar geleden toen ook had getekend. Maar we hebben hem niet gevonden. Dat was wel spijtig. Verder hebben we daar nog rondgewandeld en wat gewinkeld.

IMG_8555
IMG_8551
Dag 9

We wilden eens door de Camargue wandelen, maar daar moest je voor betalen en dat kon enkel met cashgeld. En dat hadden we toevallig niet meer op zak. Oepsie… Dus we hebben geen Camargue gedaan. Dan zijn we doorgereden naar Aigues-Mortes en hebben we daar iets gegeten.

 

Dag 10

Omdat dit onze laatste dag was, wilden we het nog wel rustig aan doen. We zijn naar Arles gereden en hebben het amfitheater bezocht. Nadien aten we nog iets en dan zijn we teruggereden. Bij het terugrijden kwamen we langs een zonnebloemveld en daar hebben we dan even een kleine fotoshoot gehouden.

IMG_8726
IMG_8751
IMG_8739
IMG_8761

Hier heb ik nog wat foto’s van het kleine domein waar ons huisje stond.

IMG_8570
IMG_8566
IMG_8565
IMG_8569
IMG_8567
IMG_8563
Dag 11

Toen zijn we naar huis gereden. Dus dat was het einde van onze vakantie.

 

 

Dit was het tweede en laatste artikel van mijn vakantie in Frankrijk.

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
  • Awesome (3)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: