Een kleine wereldreis maken met mijn roze tutu #ootd

Een kleine wereldreis maken met mijn roze tutu #ootd

Eindelijk is het echt vakantie! Oh ik heb er echt super veel zin in! Zoals jullie al wel weten ben ik met school naar Parijs geweest en vorige week met mijn ouders naar Londen. Maar wat ik nog niet echt had verteld, als je mij volgt op instagram wist je dit al, is dat ik een tijdje geleden een roze tutu heb gekocht!

 

Tutu-rok

Dus, ik wilde al langer een tutu-rok hebben en dan hebben we er een tijdje geleden eentje gekocht bij tutu-shop. Ik heb hier echt mega blij mee! Zo voel ik me net en echt prinsesje! En eigenlijk kan je de rok met best veel dingen combineren. Ik draag het zelf altijd met een T-shirt dat we later hebben gekocht. Maar je kan het chic, casual, cosy en nog veel meer maken. Ik heb nu bijvoorbeeld een fuchsia roze tutu, maar in die winkel hadden ze ook blauwe, zwarte, witte… En ja, tot nu toe is de titel van dit artikel misschien wel raar, maar eigenlijk ook niet! Want ik heb deze outfit gedragen in Parijs en in Londen! Okay, het is niet echt een wereldreis, maar ja… Het is het idee dat telt zeker? Dus eigenlijk kunnen we zeggen dat iedereen in Parijs en Londen mijn leuke tutu heeft kunnen zien! ;D

IMG_7032
IMG_7018

Het T-shirt dat ik er bij draag is dit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind dit T-shirt er gewoon heel leuk bijstaan! Maar gewoon elk T-shirt waar een beetje roze bij in zit maakt het al wel heel leuk!

 

Wat wel een minpuntje is, is dat het een vrij dik T-shirt is en het daarom voor in de zomer dus best wel warm is. Ook als het echt heel warm is dan is de rok niet het meest geschikte kledingstuk. Maar al bij al vind ik de outfit echt leuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk zeker even de website van de tutu-shop! Ze hebben ook leuke sweaters en T-shirts met leuke tekstjes op.

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

 

What do you think of this post?
 • Awesome (1)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

2 Comments

 1. 5 juli 2017 / 19:57

  Super leuk zo die tutu! Hij maakt je foto’s extra dromerig 😀 Xxx

  • birgitbababbel
   Auteur
   8 juli 2017 / 09:48

   Oh ja dat is waar! En dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: