Londen is de place to be voor van alles en nog veel meer!

Londen is de place to be voor van alles en nog veel meer!

Gisteren ben ik  mijn rapport gaan halen op school en ik had een goed rapport! Joepie! Op naar het volgende jaar. In mijn vorig artikel zei ik dat ik deze week niet naar school moest gaan. Maar wat heb ik dan gedaan? Wel, ik ben voor 4 dagen met mijn ouders naar Londen geweest! En het was er echt heel leuk!

Londen

Dag 1

De eerste dag zijn we rond 10:00 aangekomen met de trein. Daarna zijn we eigenlijk meteen naar Covent Garden gewandeld, want om 13:00 hadden we een afspraak voor een tour met een gids. Onze gids heette Becky en ze woonde in Londen. Met haar hebben we een hele tour van ongeveer 2,5 uur gedaan. We zijn langs de Big Ben, Buckingham Palace en nog veel meer dingen gewandeld.

IMG_7256
IMG_7325
IMG_7330
IMG_7288

Zoals je op de foto’s wel kan zien, was het de eerste dag best bewolkt.

 

Dag 2

De 2e dag hebben we best veel gezien. Als eerste hebben we de aflossing van de wacht gezien aan Buckingham Palace. Daarna zijn we via Hyde Park naar Notting Hill gewandeld. Daar hebben we gewoon wat rondgelopen en nadien zijn we naar Piccadilly Circus en M&M’s world geweest. Dan hebben we wat rondgewandeld in Soho en zijn we eens naar Oxford Street geweest. Het was die dag echt heel mooi weer en heel vermoeiend. We hebben echt veel gewandeld de 2e dag.

IMG_7497
IMG_7512
IMG_7505
IMG_7574

 

Dag 3

De derde dag hebben we niet super veel gedaan, want het heeft eigenlijk bijna heel de dag geregend. We hebben we de Tower of London en de Tower Bridge gedaan. De kroonjuwelen die we hebben gezien waren echt prachtig! We zijn ook eens een keertje bij Harrods binnen gestapt. Daarna zijn we eigenlijk al terug naar ons hotel geweest. Het was toen ongeveer 18:00 en dan hebben we iets gegeten in ons hotel.

IMG_7592
IMG_7631

 

Dag 4

De vierde en de laatste dag. De laatste dag zijn we nog naar het British Museum geweest en naar een boekenwinkel waar we een  boek hebben gekocht. We moesten op tijd terug in het station zijn om onze trein te halen. In het Museum hadden ze echt mooie dingen!

IMG_7695
IMG_7729
IMG_7682
IMG_7690

 

Dat was onze kleine reis naar Londen!

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

 

What do you think of this post?
 • Awesome (1)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

2 Comments

 1. 1 juli 2017 / 23:37

  Zo gaaf dat je met je ouders naar Londen bent geweest!! Ik ben er ook een keer geweest en serieus verliefd geworden op de stad♥ Xxx

  • birgitbababbel
   Auteur
   4 juli 2017 / 19:54

   Ja het was echt leuk! Alleen een heel drukke stad! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: