Mjn eigen iPod hoesje en laptopskin van Caseapp

Mjn eigen iPod hoesje en laptopskin van Caseapp

Ja! Eindelijk is het zo ver: vakantie! Vrijdag had ik mijn laatste examen en moet ik enkel deze vrijdag mijn rapport nog gaan halen op school. Ik ben best wel heel benieuwd naar mijn resultaten. Maar goed, mijn vakantie is dus eigenlijk al zo goed als begonnen, want ja ik moet deze week (buiten vrijdag dan) niet meer naar school! Joepie!

Maar laten we het nu overgaan naar het echte artikel. 2 weken geleden kreeg ik de kans van Caseapp om met hun samen te werken. Wat ik natuurlijk echt geweldig vond. Ik mocht van hun 2 producten uitkiezen en kreeg ook nog iets voor jullie! Maar voor dat moet je lezen tot het einde.

 

 De producten

IMG_7199
IMG_7192

Het eerste product dat ik gekozen heb, is een laptopskin. Het is eigenlijk een sticker die je op de achterkant van je laptop kleeft. Eerst dacht ik dat de sticker kleven heel moeilijk ging zijn, maar uiteindelijk viel het heel goed mee. Er is geen lucht onder gekomen dus de sticker hangt er, volgens mij, perfect op. Ik vind de sticker ook echt mooi! Hij is marmer met roos en goud. Maar er was nog veel meer keuze! Daar verschoot ik van. Marmer in super veel verschillende kleuren, maar ook nog andere printen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het andere product is ook een sticker, maar deze is voor mijn iPod. Ik dacht eigenlijk dat dit een hoesje ging zijn, maar het is dus ook eens sticker. Je kan op hun site ook wel hoesjes kopen. Maar dit is dus een sticker die ik heb gepersonaliseerd. Met (natuurlijk) het logo van mijn blog. Dit vind ik zo leuk! Het ziet er toch cool uit?! Hier ben ik echt trots op en zeker heel blij mee!

 

Een kortingscode

In het begin van het artikel zei ik dat ik ook iets voor jullie had. En dat is ook zo. Ik heb een koritingscode gekregen voor jullie! Jeej! Als jullie de code BIRGIT20 gebruiken, krijgen jullie 20% korting.

 

 

Hopelijk vinden jullie deze kleine verrassing leuk!

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

 

What do you think of this post?
 • Awesome (3)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

4 Comments

  • birgitbababbel
   Auteur
   29 juni 2017 / 10:45

   Oh dank u! xoxo

  • birgitbababbel
   Auteur
   29 juni 2017 / 10:45

   Dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: