Parijs-reis met onze school #deel3

Parijs-reis met onze school #deel3

Ik heb geen idee wat het de laatste tijd is, maar ik kan me precies niet echt meer aan afspraken houden. Want dit artikel zou dus normaal gezien zondag online gekomen zijn. Maar ik had er even geen rekening mee gehouden dat ik nog moest leren voor wiskunde… Oepsie! Maar hier is het dan! En laten we zeggen dat dit een goede oefening en voorbereiding is voor mijn examen van morgen: Nederlands.

Zoals ik jullie waarschijnlijk al een paar keer verteld heb, komt in dit artikel dus de derde en laatste dag van onze Parijs-reis online! Het was echt een hele leuke ervaring om met heel de klas in Parijs rond te lopen.

 

Dag 3

 

Voormiddag

We mochten weer een beetje kiezen om hoe laat we gingen opstaan, zolang we maar op tijd aan het ontbijt zaten en terug op tijd beneden waren. Na het ontbijt hebben we eerst onze valiezen in de bus gelegd. Daarna zijn we met de metro naar Musée d’Orsay geweest. Daar mochten we vrij in rondlopen en moesten we een aantal vragen in een bundeltje oplossen. Daarom heb ik hier niet echt veel foto’s, want ik kon niet en antwoorden zoeken en foto’s maken en mijn groep bijhouden. ;D  Toch heb ik een paar leuke foto’s. Na het museum hebben we daar buiten ook nog een broodje gegeten.

IMG_7173
IMG_7177
IMG_7175
IMG_7180
Namiddag

Tja… Eigenlijk om eerlijk te zijn is er niet veel meer gebeurd die laatste dag. We zijn in de namiddag nog naar La Défense geweest en daar kregen we ongeveer 2 uurtjes vrije tijd. Er was daar een heel groot shopping center. Je kan het vergelijken met Wijnegem shopping center. Daarna zijn we terug naar de Champs-Elysées gegaan en hebben we in de avond iets gegeten in de Renault garage. (Okay nog even dit: Het eten daar was echt heel lekker!)

 

Avond

Na het avondeten zijn we opgepikt door onze bus en reden we terug naar huis. De busrit was eigenlijk best wel saai. En we hadden file om 23:30 uur ’s nachts?! Dat was wel echt stom! Maar we konden er toch niets aan doen.

 

 

Laat ik de Parijs-reis nog even samenvatten in 1 zin: Het was een mega geslaagd Parijsavontuur!

 

In mijn volgende artikel heb ik iets speciaals voor jullie! Dus houd zeker mijn blog en Instagram in de gaten.

 

 

Birgit xoxo

 

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
  • Interesting (4)
  • Useful (1)
  • Awesome (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: