Parijs-reis met onze school #deel2

Parijs-reis met onze school #deel2

Ja! Hier ben ik weer! En nu met deel 2 van het Parijsavontuur. In dit artikel beschrijf ik jullie onze tweede dag. Die was echt wel heel druk, maar dan ook wel de leukste.

 

Dag 2

Voormiddag

Eigenlijk mochten we kiezen om hoe laat we gingen opstaan. We moesten gewoon zorgen dat we om 8:40 aan het ontbijt zaten. Dus gelukkig konden we nog een klein beetje uitslapen. In de voormiddag deden we niet super veel, maar wel 2 leuke dingen. Eerst gingen we naar Sainte-Chapelle. Ik had het wel wat groter verwacht eigenlijk, maar ja… Dan zijn we naar de Notre-Dame gegaan. Die was wel echt heel mooi.

IMG_6900
IMG_6940
IMG_6921
IMG_6935
Namiddag

In de middag hadden we een uurtje vrije tijd in Quartier Latin. Daar aten mijn vriendinnen en ik gezellig pizza en gingen we naar de Starbucks. Bij de Starbucks heb ik mijn bijnaam op de beker laten zetten: Birrri. Nadien zijn we naar Musée Rodin geweest en daarna naar de Dôme des Invalides.

IMG_6965
IMG_7042
IMG_7032
IMG_7034

Na het museum en de Dôme hadden we wat vrije tijd op de Champs-Elysées. Want we gingen daar in de avond ergens eten. Het eten daar vond ik persoonlijk niet zo lekker, maar smaken verschillen dan ook. Niet waar?

 

Avond

Oh het leukste van de dag! We zijn naar de Eiffeltoren geweest. Eerst naar een platform dat uitkijkt op de Eiffeltoren en dan zijn we er ook echt op gegaan.

IMG_7071
IMG_7102
IMG_7084
IMG_7136

Ja! Natuurlijk moesten we een kleine fotoshoot houden bij de Eiffeltoren. Even de toerist uithangen mag toch wel? Het was dan ook echt leuk! En de foto’s zijn volgens mij ook best goed gelukt!

 

Zondag komt het laatste artikel online en dan zullen jullie weer even niets meer van mij horen, want mijn examens beginnen.

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
  • Awesome (1)
  • Interesting (1)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: