Persopening Hoeked Doughnuts #hotspot

Persopening Hoeked Doughnuts #hotspot

Hier ben ik eindelijk weer! Momenteel heb ik het heel druk op school en ben ik volop aan het voorbereiden voor mijn examens binnen 3 weken. Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik een animatorcursus ben gaan volgen in de paasvakantie. Dat artikel komt ook nog, maar dus met vertraging… Maar nu het artikel van vandaag!

 

Persopening Hoeked Doughnuts

Woensdagnamiddag was ik uitgenodigd op de persopening van Hoeked Doughnuts. Samen met mijn tante en nonkel ben ik er na school naartoe gegaan. Dit is zeker en vast een nieuwe hotspot in Antwerpen. Ik ben helemaal weg van hun origineel concept! Maar wat is het nu eigenlijk? De naam zegt het misschien zelf al: vierkante donuts. En ze zijn overheerlijk! De donuts worden ook helemaal zelf gemaakt.

 


Hoeked Doughnuts
Oudaan 4
2000 Antwerpen

www.hoekeddoughnuts.be

 

Wat gebeurde er precies?

Toen we aankwamen, moesten we ons aanmelden bij Lisa van hun PR-bureau. We kregen een klein woordje uitleg wat ons te wachten stond en dan mochten we naar binnengaan. Toen we binnen waren, mochten we kleine donutjes proeven en gaf Caroline wat meer uitleg over de donuts, zoals welke er waren en dat ze helemaal zelfgemaakt zijn door haar partner Joris. De Donuts die we mochten proeven waren dan ook echt zalig! Daarna ben ik nog naar buiten gegaan en heb ik kennis gemaakt met nog andere bloggers. En dat was echt super leuk! Ik vond het echt tof dat ik ook eens andere bloggers kon ontmoeten, die ik al kende van op instagram. De meisjes waren stuk voor stuk echt lief en leuk! Dan ben ik doorgegaan en kregen we nog 2 donuts per persoon mee naar huis.

Tip: de Bluesbeater en Lemoncrumble zijn echt de moeite waard!

 

Hier heb ik nog enkele sfeerbeelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birgit xoxo

 

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
 • Awesome (6)
 • Interesting (1)
 • Useful (1)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

3 Comments

 1. 22 mei 2017 / 20:05

  Wat gaaf dat je naar een persopening mocht! Ziet er lekker uit allemaal 🙂

  • birgitbababbel
   Auteur
   4 juni 2017 / 14:47

   Oh dank je! En je moet er zeker eens heen gaan! Hele lekkere donuts! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: