Feeling like a real princess with Veritas

Feeling like a real princess with Veritas

Hebben jullie dat soms ook? Dat je droomt dat je een echte prinses bent? Wel, ik had het vroeger in elk geval heel veel! Nu al wel iets minder, maar toch, soms droom ik er nog wel eens van. Vroeger verzon ik zelfs een prinsessennaam voor mezelf. Want prinsessen hebben lange namen, niet waar? Laten we even stilstaan bij mijn prinsessennaam: Birgit Margo Samantha Rozalia Eva Elisabeth. Haha, daar heb ik vroeger lang op geoefend om die van buiten te leren. Maar goed, in dit artikel laat ik jullie de juweeltjes en tasjes zien die ik heb gekregen van de Veritas. Door deze leuke spulletjes kan ik me weer een echt prinses voelen: feeling like a real princess with Veritas! Neem ook zeker een kijkje op hun site voor ook andere toffe dingen.

 

 

Stralen door de Veritas

De dingetjes die ik gekregen heb, vind ik echt heel leuk! Hoewel ik van 1 dingetje niet precies wist hoe ik het juist moest gebruiken. Ook spijtig dat ik de leuke oorbellen niet kon dragen. En er is ook een choker waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Natuurlijk had ik ook foto’s nodig voor dit artikel en daarom ben ik dinsdag met een vriendin naar Antwerpen geweest. Zij heeft de foto’s van mij en de juweeltjes getrokken en ik heb foto’s van haar genomen. Hier heb ik even de link naar haar instagram, zo kan je als je zou willen de foto’s bekijken die ik heb getrokken. De link van de Veritas.

 

De chokers

Ik kreeg een aantal leuke chokers, 5 in totaal. Ik was meteen verliefd op 1 daarvan. Maar laten we even naar de foto’s kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze vind ik heel stoer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze is dan weer heel stijlvol!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze is ook echt stoer, precies voor bikers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oh dit is zo een choker van fluweel. Persoonlijk vind ik die stof niet zo leuk. Als er iemand anders er nog maar aankomt, krijg ik al kippenvel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En hier hebben we dan mijn favoriet! Hoe mooi is deze?

 

 

Haarjuweeltjes

Verder kreeg ik nog een hele mooie diadeem en een leuke haarspeld. Maar om eerlijk te zijn snapte ik niet goed hoe ik de haarspeld moest gebruiken…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet, zit de haarspeld een beetje raar in mijn haar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De diadeem is wel echt heel mooi! Ik vind het wel leuk dat het gewoon zilver is.

 

De tasjes

Oh dit zijn echte pareltjes. Het eerste tasje is perfect voor een glitter & glamour outfit. En hoe zalig is het tweede tasje dat je ook kan opplooien?! De armband vind ik ook echt super! Wel spijtig dat het wat te groot is.

 

 

 

De oorbellen en de rok

De rok is een zilveren plissérok. Dit model van rok vind ik niet zo wauw, want het staat mij gewoon niet zo goed. Maar bij anderen vind ik het echt leuk! En de oorbellen zijn ook echt super! Spijtig dat ik ze niet kan dragen.

 

 

 

 

 

Dit waren alle dingen die ik kreeg! En ik ben er echt heel blij mee! Hier nog eens de link van de site van de Veritas, neem zeker eens een kijkje voor nog veel andere leuke dingen.

 

 

Birgit xoxo

 

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
 • Awesome (4)
 • Interesting (2)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)

8 Comments

  • birgitbababbel
   Auteur
   6 april 2017 / 14:36

   Oh dank je en ja ik heb net gekeken! Super leuke blog ook! Xoxo

 1. 7 april 2017 / 11:09

  Je favoriete choker is echt zó leuk! En volgens mij draag je die haarspeld wel op de goede manier hoor 🙂

  • birgitbababbel
   Auteur
   8 april 2017 / 09:44

   Ja hè! En haha dat is goed om te horen, want ik wist het echt niet! xoxo

 2. 7 april 2017 / 19:23

  Mooie sieraden en foto’s! Persoonlijk hou ik niet echt van chokers.. De tasjes en de haarspeld vind ik dan weer fantastisch! xxx Lore

  • birgitbababbel
   Auteur
   8 april 2017 / 09:45

   Ja de tasjes vind ik ook geweldig! Maar klik zeker een op de link, de tasjes staan er ook tussen! xoxo

 3. 13 mei 2017 / 15:10

  Haha die haarspeld. I know the struggle… Ziet er leuk uit, maar je moet een cursus volgen om hem deftig te gebruiken 😂 Toffe blog! Xx

  • birgitbababbel
   Auteur
   13 mei 2017 / 15:56

   Ah eindelijk iemand de mij begrijpt! Haha ja! Alleen spijtig dat ze daar geen cursussen voor geven! En dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: