Hoe maak je je blog nu interessant?

Hoe maak je je blog nu interessant?

Joepie! De vakantie kan zo goed als beginnen! Ik had deze week maar 2 examens en enkel morgenvoormiddag moet ik nog naar school. Even over de titel: ik ben niet de beste in tips geven, maar in dit artikel zal ik jullie vertellen wat ik leuk vind aan andere blogs. Dat is eens wat anders he?

Wat ik leuk vind

 

De naam van je blog

Dit vind ik wel belangrijk! Als je een leuke naam hebt voor je blog, onthouden mensen je blog ook sneller. Daar kan een iets korte naam wel bij helpen. Want lange namen onthouden niet zo goed. Ook moet je naam goed klinken zodat mensen je naam snel herinneren. Wat ik dan weer leuk vind zijn alliteraties in je blog naam. Dat wil zeggen dat je eigenlijk 2 woorden met dezelfde letter laat beginnen.

Enkele voorbeelden:

Looks of Lena

Mannie and more

Lillimonade

 

En natuurlijk kan ik mezelf niet vergeten: Birgit Babbel

 

 

Foto’s

Foto’s zijn altijd leuk om naar te kijken! Maar let wel op dat ze bij je thema passen, want als je een licht thema hebt voor je blog, zijn donkere foto’s niet zo heel mooi. Ik probeer mijn foto’s daarom wat lichter te maken. Mijn foto’s hebben niet altijd per se iets met mijn artikels te maken, maar dat probeer ik wel.

 

Je onderwerpen

Probeer vooral over onderwerpen te schrijven waar je graag over schrijft. Dat is volgens mij heel belangrijk. Als je over een onderwerp schrijft waar je veel over weet en graag over schrijft, dan merken je lezers dat ook. Zo zou je bijvoorbeeld eerst je recepten, DIY’s en tips eerst moeten uitproberen voordat je ze op je blog zet. Maar dat is natuurlijk ook voor iedereen anders.

 

 

Wat vinden jullie leuk aan een blog? En zouden jullie even deze vraag willen beantwoorden?

[socialpoll id=”2431426″]

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
 • Interesting (5)
 • Awesome (2)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

2 Comments

 1. 30 maart 2017 / 21:42

  Dit artikel is zo waar! Ik zat ook eerst te kijken voor een naam met alliteratie. Ik vond echter niets waar ik echt een klik mee had zeg maar. Omdat ik Frans een mooie taal vind koos ik voor C’est Lore. Hier had ik direct een klik mee ofzo. Ik had het nog niet bij anderen gehoord. (Waarschijnlijk bestaat het wel, maar goed nog niet tegengekomen) Ik zou zeggen doe zo verder met je blog, want je hebt echt talent! Liefs Lore

  • birgitbababbel
   Auteur
   31 maart 2017 / 07:02

   Oh ja ik vind ook dat alliteraties leuk klinken! En dank je wel! Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: