Ik spring de winter uit met mijn roze trui!

Ik spring de winter uit met mijn roze trui!

Eerst en vooral wil ik iedereen een happy spring wensen! In dit artikeltje laat ik jullie een van mijn favoriete outfits van de winter zien. Het is niet enkel mijn favoriete outfit omdat de trui zo goed zit, maar ook omdat hij roze is! Ja dat is namelijk mijn lievelingskleur. Kijk je mee naar de outfit?

 

It’s all about my pink sweater

Zoals ik dus al zei is dit een van mijn favoriete outfits geweest deze winter! Ik ben helemaal verliefd op de roze trui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is een lichtroze coltrui met een gebreid (denk ik toch) strepenpatroon.

 

De trui

 

 

 

 

 

 

 

De trui ziet er precies hetzelfde uit aan de achterkant als aan de voorkant. Toen mama en ik eens waren gaan winkelen in Antwerpen kwamen we voor het eerst het winkeltje Munt Fashion tegen. Daar zijn we binnengestapt en het was liefde op het eerste gezicht. Het winkeltje zelf is ook echt de moeite waard! Dus als je eens tijd hebt en je komt er lang, zeker eens binnengaan. Hier vind je al hun gegevens.

 

 

De schoenen

 

 

 

 

 

 

 

 

Mij vorige schoenen waren de Stan Smith van Adidas. Maar omdat die best wel een beetje stuk waren aan de binnenkant had ik er nieuwe nodig. Ik had deze Superstars al een aantal keer zien voorbij komen op instagram. En toen ik dan in Antwerpen was en we ze in de Adidas winkel zagen staan, was ik meteen verkocht. Het zijn de rose golden Superstars. En ze passen helemaal bij de look. Want of course zit er ook roze in!

 

Nog wat foto’s

 

 

 

 

De trui van Eva

Dit artikeltje is een samenwerking met Eva van Hashtag Eva. We hebben allebei een outfitartikel geschreven over onze roze trui. Het zou leuk zijn als je dat van haar ook eens wilt bekijken. Haar artikel kan je hier vinden. De trui de zij draagt vind ik ook echt heel leuk!

 

 

Dat was mij outfit! Heb jij ook een roze trui? Of een trui die je heel graag aandoet?

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
 • Interesting (3)
 • Awesome (2)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)

2 Comments

 1. 21 maart 2017 / 09:15

  Wat een leuk artikel is het geworden! En die schoenen zijn ook zo leuk!

  • birgitbababbel
   Auteur
   21 maart 2017 / 20:12

   Oh dank je wel! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: