Zo maak jij je eigen polaroidfoto’s | DIY

Zo maak jij je eigen polaroidfoto’s | DIY

Ik heb altijd al een polaroid camera willen hebben. Ik heb momenteel een hele oude waar er alleen grote papiertjes uitkomen, maar omdat die heel duur zijn, zou ik graag een iets modernere willen hebben. Omdat ik het concept met de papiertjes zo leuk vind, dacht ik dat ik het wel met jullie kon delen. Eigenlijk wilde ik dit artikel al veel eerder posten, maar het kwam er maar nooit van.

Hoe maak je nu je eigen polaroidfoto’s?

Het is eigenlijk heel simpel. Misschien wist je al wel dat het kon, maar met de site www.fotojet.com  is het heel gemakkelijk. Laten we overgaan tot de stappen.

 

Stap 1

Kies eerst een paar leuke foto’s uit op je computer en open de site Fotojet.

 

Stap 2

Eenmaal op de site, zie je in het midden staan create a design, hier klik je op. Dan kies je bij Classic het voorbeeld Card.

 

Stap 3

Aan de rechterkant klik je op Add Photo. Kies een foto die je wilt bewerken. Sleep de foto op je witte blad. Nu kan je de foto gaan bewerken. Om een polaroidfoto te creëren, klik je links op Clipart. Eerst kies je voor internet. Dan vul daar in het balkje Polaroid in. Kies de eerste foto en klik er op. Het frame is nu verschenen op je witte blad bij je foto.

 

Stap 4

Klik nu op je foto. Er verschijnt een kadertje naast. Onder het woord Layer klik je op de linkse pictogram om je foto naar voor te halen. Maak je foto vervolgens kleiner of groter totdat hij in je polaroidframe past. Als dat gebeurd is, klik je in het midden bovenaan op save. En sla je bewerking op je computer op.

 

Stap 5

Open Word en open je bewerking in Word. Het enige wat je nu nog moet doen is de foto bijsnijden totdat je enkel je polaroid overhoudt. Dan kan je het gewoon uitprinten en uitknippen. Je kan het eventueel uitprinten op fotopapier, zo ziet het er echter uit, maar het moet niet.

 

Zo eenvoudig is het! Ik hoop dat jullie het ook eens gaan uitproberen.

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
  • Interesting (4)
  • Awesome (2)
  • Useful (1)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: