Nog eens een Q&A met mij! #2

Nog eens een Q&A met mij! #2

Vandaag voel ik de lente echt al aankomen! Een paar dagen geleden en vandaag vroeg ik of jullie vragen hadden voor mijn Q&A. Want dit is nog eens een Q&A (natuurlijk) met mij! Dit is al de tweede die ik doe. De eerste kan je hier vinden. Hopelijk vinden jullie het een leuke Q&A.

 

De vragen over bloggen

 

Wat wil je bereiken met bloggen?

Het lijkt me echt leuk om leuke samenwerkingen te mogen doen. En natuurlijk ook dat mensen mijn blog lezen en daardoor misschien wel geïnspireerd geraken.

 

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik had al eens een blog, maar dat was niet meteen zo een succes. Een jaar later heb ik het dan nog eens geprobeerd en toen vond ik het ook echt leuk. Want mensen begonnen mijn blog te lezen en ik kreeg volgers. Maar na een tijdje besefte ik dat ik het daarvoor eigenlijk niet deed. Ik doe het omdat ik het echt heel leuk vind.

 

Wat is het leukste dat er is gebeurd door het bloggen?

Er zijn eigenlijk in het algemeen wel veel leuke dingen gebeurd. Maar iets wat ik toch stiekem wel echt leuk vond was dat er een meisje van bij ons op school mij kende door mijn blog en het wel cool vond dat ik een blog had. (Ik noem geen namen, want misschien heb ik het wel verkeerd begrepen.)

 

Wat vind je leuk aan bloggen?

Ik vind het vooral fijn dat ik mijn mening kan delen en dat er ooit wel iemand die eens zal lezen. Maar ook dat je tekst en foto’s kunt samenvoegen en je ideeën en inspiratie kunt delen met anderen.

 

Gewone vragen

 

Wat is je lievelingsproduct van de Lush?

Oei, die is moeilijk! Ik vind de bruisballen eigenlijk allemaal wel heel goed. Oh ja, er is ook een bodybutter die ik gebruik en heel goed vind. Deze kan je hier vinden. Het is iets tegen de droge huid en ik vind dat hij heel goed werkt.

 

Wat is je meest favoriete serie en waarom?

Over het algemeen kijk ik niet echt veel series. Maar Once upon a time vind ik wel heel leuk. Het is heel sprookjesachtig en daar hou ik wel van. In mijn kast ligt momenteel ook nog seizoen 1 van The 100, maar daar wil ik eerst de boeken nog van lezen.

 

Wat wil je aan het eind van 2017 bereiken?

Ik zou heel graag 2000 volgers halen op mijn instagram.

 

Waar haal je je inspiratie voor je instagram/blog?

Ik kijk soms wel eens op Pinterest, maar ook op instagram zelf. En voor mijn blog, ja… Dat komt dan gewoon ineens in mij op. Bijvoorbeeld als ik even wegdroom in de klas (oeps…) dan krijg ik vaak leuke ideeën.

 

Hoe zou je je stijl omschrijven?

Laten we zeggen dat het altijd kleurrijk, vrolijk en frivool is. Over frivool twijfel ik nog, maar een van mijn vriendinnen, Truus, zei vrijdag nog: ‘Birgit, ja ziet er altijd zo classy uit.’

 

Favorieten

 

Wat is je lievelingsvakantieland?

Eigenlijk kan ik niet goed kiezen, want op vakantie is het altijd leuk. Maar Engeland en Italië springen er dan toch uit voor mij.

 

Wat is je favoriete kledingmerk?

Ik heb niet echt een merk waar ik veel bij winkel, maar over het algemeen vind ik dat kleine winkeltjes (zoals boutiques) best wel leuke dingen hebben.

 

Wat is je favoriete quote?

Ik vind veel quotes eigenlijk leuk. Toch ga ik voor deze kiezen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is je favoriete kledingtrend?

Ik vind de trend van deze zomer met tulerokken echt mega leuk!

 

Leukste in je kamer?

Ik heb een heel grote spiegel tegen mijn kastdeuren en die vind ik wel echt de max.

 

Leukste haarstijl?

Ik heb vrij kort haar en heb nog niet echt een heel leuke haarstijl gevonden, dus als iemand suggesties heeft: laat ze maar komen!

 

Instagram of je blog?

Deze is de moeilijkste! Ik kan echt niet kiezen! Want ik hou van fotograferen, maar ook echt van bloggen. Sorry, maar deze skip ik.

 

Vloggers of bloggers?

Ik ben een blogger, dus ja natuurlijk bloggers!

 

 

Dat waren de vragen alweer. Ik hoop dat jullie ze leuk vonden.

 

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Follow

What do you think of this post?
 • Awesome (7)
 • Interesting (2)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

4 Comments

 1. 12 maart 2017 / 16:59

  Leuk om je antwoorden op de vragen te lezen! En ook leuk dat je mijn vragen ook beantwoord hebt 🙂

  • birgitbababbel
   Auteur
   12 maart 2017 / 17:26

   Oh dank je! xoxo

  • birgitbababbel
   Auteur
   12 maart 2017 / 17:47

   Oh dank je wel! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: