De première van D5R en the Illusionists

De première van D5R en the Illusionists

Wat een weekend! Dit is absoluut een van de beste weekenden die ik ga meemaken in 2017. Voor mij was dit een weekend van alleen maar leuke dingen! Ik ben namelijk dit weekend naar de première van de film van D5R geweest. Daarnaast ging ik zaterdagavond ook naar een sweet 16 van iemand en zondag naar de voorstelling van the illusionists.

 

De première van D5R

Het begon allemaal een jaar geleden met de serie D5R op Ketnet. 5 tienervrienden die allemaal problemen meemaken en elkaar door en door blijven steunen en afspreken aan de vijver.  Vanaf de eerste aflevering was ik al fan. En toen ze dan een tijdje geleden aankondigde dat ze gingen stoppen, maar er wel nog een film zou komen, had ik al een beetje beslist dat ik naar de première wilde. En zo gezegd zo gedaan. Mijn vriendin was ook een fan van D5R en dus zijn we zaterdag gezellig met zijn tweetjes naar de Kinepolis in Antwerpen geweest. We waren een halfuutje te vroeg om de cast op de rode loper te zien aankomen, maar het was er echt al heel druk. Nadat ze over de rode loper waren gekomen en we een aantal foto’s hadden gemaakt, hadden ze hun film voorgesteld. Natuurlijk waren er ook veel camera’s. Daarna mochten we allemaal naar onze filmzaal gaan en kwam de cast daar ook nog even wat praten. De film zelf vind ik zeker de moeite waard! Om een goed beeld van het einde te krijgen van D5R moet je zeker de film hebben gezien. Kortom, het was echt een zalige namiddag!

 

The illusionists

De 7 beste illusionisten ter wereld?! Hoe cool is dat? Ja inderdaad: heeeeel cool! Het was echt een geweldige voorstelling. Ik heb bijna de hele tijd met mijn mond open gezeten en wel 1000 keer gezegd en gevraagd: ‘Dit kan niet! Hoe doen ze dat?’ Het was een van de weinige voorstellingen die me echt heeft doen verbazen! Sommige magic trucs had ik al eens op YouTube of op tv gezien, maar in het echt is het wel veel spectaculairder. En ook al zat je wat verder in de zaal, er was een groot scherm waardoor je niets kon missen. Ja verder kan ik hier niet veel over zeggen, want dan moet je niet meer gaan kijken. Maar ik zal je een tip geven: Als je de kans nog hebt om te gaan kijken, moet je dat zeker doen. Het is (ja ook deze keer weer) zeker de moeite waard!

 

 

Voilà, dat was mijn weekend zo een beetje. Hopelijk gaan jullie de film ook eens kijken en gaan jullie (als het nog kan) ook eens naar the illusionists.

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Bloglovin

What do you think of this post?
  • Interesting (4)
  • Awesome (1)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: