Say cheese to the camera!

Say cheese to the camera!

Hallo!

 

Misschien had je het al wel door, maar ik heb de laatste tijd niet veel geblogd. Wel, dat komt omdat ik het best druk heb en in de weekends heb ik ook veel groepswerkjes en moet ik ook nog zelf taken maken en mijn toetsen leren. Dus als er maar 1 keer per week een artikel verschijnt, dan weet je ook meteen waarom. Ook zal ik even geen interviews, ‘Wat als…?’ en misschien ook geen babbeltjes plaatsen. Ik had er een beetje genoeg van, van elke maand die artikels te moeten uploaden. Dus bij deze weet je dat ook weer al. De babbeltjes en de ‘Wat als…?’-artikels zullen waarschijnlijk nog terugkomen, maar wanneer dat is dat weet ik nog niet.

Maar nu de titel van dit artikeltje. Misschien kon je al raden over wat dit zal gaan… Inderdaad! Over fotografie! De meeste die mij kennen weten dan ook dat ik eigenlijk wel van foto’s maken hou. Maar dat niet alleen, ik vind oude camera’s ook ge-wel-dig! Ik wilde het eigenlijk niet hebben over dat laatste, maar wel over het feit dat ik graag fotografeer.

 

Het leek met wel eens leuk om jullie te laten zien wat ik nog wilde doen in verband met fotografie en wat ik al gedaan heb. Here we go!

 

Mijn plannen

Zoals sommige misschien al wel weten, ben ik de laatste tijd totally into Pinterest. Ik zou graag in de zomer met de inspiratie die ik van mijn Pinterest haalde, eens foto’s willen gaan maken. Ook zou ik heel graag nog eens outfitfoto’s met mijn vriendinnen willen gaan maken. Of gewoon mijn vriendinnen fotograferen. Dit heb ik al eens 2 keer met Colette gedaan. Dat vond ik heel leuk. (En ik denk zij ook.) Dus als je interesse zou hebben, mag je me altijd een berichtje sturen. Ook wil ik dit jaar, omdat best wel naar leuke bestemmingen ga, weer mooie vakantiefoto’s maken.

 

Wat ik al heb gedaan

In het vorige stukje zei ik dat ik foto’s was gaan maken met Colette. Ook heb ik vorig jaar op mijn blog een summer lookbook gepost en toen ik de foto’s aan het maken was, had ik veel plezier. Onlangs heb ik van mama en papa ook een witte plank gekregen. Nu denk je waarschijnlijk: ‘Huh? een witte plank?’ Ja, zo heb ik een mooie witte achtergrond voor mijn foto’s en kan ik ‘flatlayen’. Ook kreeg ik een tijdje geleden een wit schapenvacht tapijtje. Dat was iets dat al heel lang op mijn wish list stond. Ik heb er al een aantal foto’s mee genomen met de plank en het tapijtje.

IMG_6111
IMG_6043
IMG_5948
IMG_6101

Verder heb ik, vind ik zelf, al mooie vakantiefoto’s gemaakt. Ook ben ik al een aantal keer foto’s gaan trekken met mijn buurmeisje. Al die dingen wil ik heel graag blijven verder doen!

 

 

Dit was het artikeltje, hopelijk vonden jullie het leuk.

 

Birgit xoxo

 

Ps. Volg mij ook op mijn social media:  ♥ Instagram

                                                                        ♥ Pinterest

                                                                        ♥ Bloglovin

 

What do you think of this post?
  • Awesome (7)
  • Interesting (4)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: