Let’s think out of the box, let’s think like me

Hey hey!

Soms denk ik dat mijn stijl heel apart is, maar dat vind ik juist leuk. Zo ben je altijd (of toch meestal) origineel. In dit artikel laat ik jullie kleding/accessoires zien die ik heb en waar ik heel blij mee ben.

Think like me

Dit gaat als een cliché klinken, maar iedereen heeft toch al wel eens problemen gehad met helemaal zichzelf te zijn, of niet? Ook ik had daar wel wat problemen mee. Ondanks alles heb ik dan toch helemaal mezelf gevonden. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat je kan dragen wat je wilt. Want dat was eerst niet zo vanzelfsprekend bij mij. Ik denk (waarschijnlijk weten de personen rondom mij dat beter dan ik) dat het mij toch aardig goed lukt om mezelf te zijn door de kleren die ik draag. Zo zie ik bijvoorbeeld graag dingen die niet zo normaal zijn.

img_2266img_2511

Mijn schoenen! Ik ben er nog steeds verliefd op! Ik heb ze van mijn tante en nonkel gekregen, maar o wat vind ik ze leuk. Vaak zijn er mensen die mij dan raar aankijken als ik ze aanheb. Maar hey dat ben ik en als je dat raar vindt, dan is dat jouw keuze.

img_2699img_2703

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij deze jas was het liefde op het eerste zicht! Veel mensen zeggen tegen mij: ‘Oh wat een leuke jas, maar ik zou hem nooit durven dragen.’ Ja, eerst vond ik het ook wat moeilijk. Toch draag ik hem nu heel graag en met een big smile!

 

 

img_3562img_3564

 

Hoe schattig zijn deze dingen om op je schoenen te doen? Ze tonen helemaal wie ik ben: vrolijk, kleurrijk en een tikkeltje gek. 😉

 

Ik weet dat het moeilijk is om altijd jezelf te zijn en ik probeer om mezelf ook met fashion te uiten. En ik ben altijd heel tevreden over het resultaat. En vroeger vond ik het belangrijk wat andere mensen dachten, aar nu niet meer. Nu ben ik 100% mezelf! (Of toch zo vaak mogelijk!)

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
  • Awesome (6)
  • Sucks (4)
  • Boring (3)
  • Interesting (1)
  • Useful (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: