All about this year!

Hey sweeties!

 

Ik overleefde de eerste week van school weeral! Jeej! Het leek me leuk om eens een artikel te maken over wat ik allemaal ga doen dit jaar. En dus besloot ik dat nu te doen, omdat het nog vroeg op het jaar is.

 

Allereerst ga ik dit jaar naar super leuke vakantiebestemmingen! IEEEE! (Dat ben ik, omdat ik heel blij ben. Denk daar maar een vreugdedansje bij.) Met school gaan we 3 dagen naar Parijs: de Parijs-reis. En ik heb er echt mega veel zin in. Dan ga ik misschien (dit is nog niet zeker) nog voor een paar dagen naar Londen. Waarschijnlijk gaan we deze zomervakantie naar Frankrijk. Daar zouden we dan naar de Loirestreek gaan. Maar wat al wel zeker vaststaat, is mijn kamp met Clip naar Dublin! Omg ja, ik ben serieus, ze doen kampen in Dublin!

Nog even verder over Clip: dit jaar ga ik een cursus volgen om in de keuken te mogen staan bij hun kampen. Die cursus is de eerste stap om animator te worden. Van die cursus week zal zeker ook nog een artikel verschijnen. En normaal doe ik elk jaar een Engels kamp en Frans kamp, maar omdat ik die cursus nu ga volgen, gaat de praktijk van de opleiding  in de zomervakantie mijn Frans kamp vervangen. Stiekem hoop ik dat ik 2 weken stage mag doen, want ik kijk er zo naar uit en de kampen zijn altijd geweldig!

Ook heb ik dit jaar weer 2 optredens. Eentje is met de dansschool en de andere is een musical. De musical wordt weer geregisseerd door dezelfde regisseur als van de musical waar ik voorbije zomervakantie aan meedeed. Uiteraard zal ik hier ook nog artikels over maken, met onder andere de link om tickets te kopen.

Dit jaar ga ik ook weer eens een kansje wagen bij de Poëziewedstrijd.

 

 

Dat waren zo in grote lijnen de belangrijkste ‘gebeurtenissen’. Wat zijn jullie hoogtepunten dit jaar?

 

Vind hier mijn zelfgemaakte quotes!

 

 

Birgit xoxo

 

What do you think of this post?
  • Awesome (4)
  • Interesting (1)
  • Useful (1)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: