Planners & quotes!

Planners & quotes!

Hey hey!

 

Vandaag zag ik dat iemand planners aan het maken was op instagram. En omdat dat er wel leuk uitzag en ik eigenlijk nog opzoek was naar een blog planner, besloot ik ook een aantal planners te maken. En oh ja, neem even een kijkje naar de planners van Berdike!

 

Voor even vond ik het heel leuk, maar daarna dacht ik: ‘Dit is toch niet helemaal mijn ding….’ Daarom ging ik terug quotes maken, zoals ik vroeger ook wel eens deed. En nu heb ik in het totaal 3 planners en 4 quote cards. Hieronder kan je ze vinden en downloaden als je dat graag zou willen.

 

Planners

Blog planner

Deze vind ik persoonlijk heel handig, want ik was al een tijdje opzoek naar een planner voor mijn artikels voor mijn blog. En nu heb ik deze gemaakt.

 

Today is the day

Dit  is meer een daily planner van hoe je dag eruit ziet. Hier kan je je to do’s opschrijven, je maaltijden, inspirerende quotes en waarom je het een leuke dag vond.

 

Today’s bucketlist

Oh deze is ook wel leuk! Hier kan je gewone simpele dingen opschrijven die je die dag wilt doen. Het zijn dan meestal kleine dingen die je gelukkig maken.

 

 

Quotes

Cupcake o’clock

Hug me

It is what it is

Throw kindness around like confetti

 

Quotes maken is net iets meer mijn ding! Ik vind het super leuk om de verschillende lettertypes uit te testen en er foto’s bij toe te voegen tot het een mooi geheel is!

 

 

Hopelijk vonden  jullie dit een leuk artikeltje! Je moet je planners en quotes nog wel even uitprinten. En als je een foto op instagram zou posten, vergeet mij dan zeker niet te taggen.

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Interesting (5)
 • Boring (1)
 • Awesome (0)
 • Useful (0)
 • Sucks (0)

2 Comments

 1. 7 januari 2017 / 17:30

  Ze zien er allemaal zo leuk uit! Je moet die quotes echt op Pinterest zetten. Ze zijn zo goed gelukt! 😀 Xxx

  • birgitbababbel
   Auteur
   7 januari 2017 / 19:58

   Oh dank je! en ja daar zal ik eens over denken! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: