Kerstcadeautjes en goals voor 2017

Hey hey!

 

Nog een gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hadden jullie allemaal een hele fijne Kerstmis. Ik al vast wel! En daarom laat ik jullie vandaag zien wat ik allemaal kreeg. Wat kregen jullie eigenlijk?

 

Kerstavond hebben we in Duitsland in een gezellig hutje gevierd. En Kerstmis zelf hebben we gewoon bij mijn moeke gevierd, dat doen we elk jaar. En het is ook elk jaar super gezellig bij moeke. Maar wat kreeg ik allemaal? Ik vind dat ik echt leuke dingen heb gekregen dit jaar!

 

Dit zijn de dingen die ik kreeg:

 

 

 

 

 

 

Ik heb een super leuke en schattige pyjama van Woody gekregen. De kleur past echt helemaal bij mij: roos! Ook kreeg ik nog leuke appel-blauw-zee-groene pantoffels, want die van mij waren eigenlijk al best oud en er stond een gaatje in. Oeps… 😉

Ook kreeg ik 3 boeken. Deel 1, 2 en 3 van De Selectie. Ik ben heel benieuwd of ze leuk zijn. Momenteel heb ik nog 8 – omg dat is nog zo veel- boeken die ik eerst wil lezen, dus ik zal het voor het eerst nog niet weten.

Verder kreeg ik seizoen 2 en 3 van de tv-serie Once Upon A Time! Vorig jaar had ik seizoen 1 gekregen en ik werd meteen fan! Ook kreeg ik seizoen 1 van de tv-serie The 100. Daar heb ik de boeken ook van, maar deel 2 en 3 moet ik dus nog lezen.

Omdat ik al eens zei dat ik mokken van de Starbucks wel leuk vond, kreeg ik er eentje.

Dan kreeg ik nog die leuke Eifeltoren met lampjes in. Because i’m totally into Paris!

 

Dat waren de cadeautjes die ik kreeg. En ik ben met alles echt heel blij!

En omdat 2017 ook al begonnen is, dacht ik dat het leuk was om mijn goals even op een rijtje te zetten!

 

♥ Ik zou eigenlijk graag 150 volgers halen op mijn blog!

♥ 1500 volgers op mijn Instagram halen.

♥ Leuke foto’s maken.

♥ Veel toffe herinneringen maken.

♥ Naar mooie vakantiebestemmingen gaan.

♥ Slagen voor de cursus bij Clip.

♥ Veel nieuwe mensen leren kennen.

♥ Lekkere receptjes maken. Hihi! (Zal ik ze dan op mijn blog plaatsen?)

♥ Nieuwe DIY’s maken en op mijn blog posten.

♥ Nieuwe dingen leren.

 

 

Dat was het artikel! Ik weet dat het lang geleden was, maar nu ben ik terug! (Dat meen ik serieus!)

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Awesome (7)
 • Interesting (2)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)

4 Comments

 1. 5 januari 2017 / 12:07

  Die boeken zijn (serieus) de allerbeste boeken die ik ooit heb gelezen!!! Ik waarschuw je, eens dat je er in begonnen bent is er geen weg meer terug en ben je super verslaafd!

  • birgitbababbel
   Auteur
   5 januari 2017 / 12:21

   Oh dat is leuk om te horen! Maar zijn er maar 3 delen van of 5? Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: