Kerstoutfit en terug van weggeweest!

Hey hey!

 

Eerst en vooral wil ik jullie nog een vrolijk kerstfeest wensen. Ik hoop dat jullie het heel gezellig hebben kunnen vieren. Ik al vast wel en daarom laat ik jullie nu mijn kerstoutfit zien. Mijn examens waren dinsdag gedaan en dan begon mijn vakantie eigenlijk al. Maar laten we nu beginnen met de outfit!

 

 

 

 Ik had gewoon een eenvoudig zwart strak kleedje aan. Het kleedje was zwart met goudachtige glitters erop. Daarom vond ik het denk ik zo mooi, want ik hou nu eenmaal van glitters.

 

 

Zoals je op de vorige foto waarschijnlijk al wel zag, heeft het kleedje een beetje een open rug. Op deze foto kan je ook zien dat ik mijn voorste haar in een klem vanachter had vastgezet.

 

En omdat het anders best wel koud is zo alleen een kleedje, heb ik er mijn zachte grijze trui en mijn sjaal over aangedaan. Nu lijkt het precies een strak rokje met een trui over. Mijn schoenen zijn gewoon zwarte (lakschoenen?) schoenen.

 

Dit is een foto van mijn schoenen. (Maar natuurlijk droeg ik ze toen niet met die kousen en ook niet met die broek.)

 

Ps. (Over deze foto.) Ik heb pas een witte plank gekregen en nu kan ik er op los “flatlayen”. Hihi. 😉

 

Nog even een klein vraagje aan jullie:

 

 

 

Zo dat was het artikel voor vandaag. Hopelijk vonden jullie het leuk! (Ik al zeker wel, want het was echt al heeeeeel lang geleden dat ik nog eens echt geblogd had!)

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Interesting (4)
 • Awesome (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)

2 Comments

  • birgitbababbel
   Auteur
   26 december 2016 / 13:25

   Dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: