All about youtube!

Hey hey!

 

Misschien denken sommige ‘Oh eindelijk!’, maar er zullen er ook zijn die dat helemaal niet denken. Sommige zullen het gisteren al op mijn instagram hebben gezien, maar ja ik heb een YouTube kanaal gemaakt. In dit artikel leg ik jullie uit wat ik precies ga doen met mij kanaal. (Want verwacht er niet te veel van!)

 

Mijn eigen YouTube kanaal

In het verleden hebben er al een aantal mensen aan mij gevraagd of ik niet met YouTube wilde beginnen. En nu is het eindelijk zo ver, ik heb een eigen kanaal. Dus voel je vrij om te abonneren! 😉

Zoals je misschien al wel doorhad, zie je nooit foto’s van mij op mijn instagram.  Ik ga met YouTube net hetzelfde doen, ik zal dus niet in de filmpjes voorkomen.

En daar zijn redenen voor:

 • Ik heb er geen behoefte aan om foto’s/filmpjes van mezelf te posten en mijn ouders vinden het ook niet leuk.
 • Zo werk ik aan mijn creativiteit om elke keer weer een nieuwe oplossing te vinden om niet in beeld te komen. (Creatief zijn is heel belangrijk, dus de filmpjes op YouTube zijn een soort van uitdaging voor mij! :D)

Ik heb wel lang getwijfeld of ik het zou doen, want het is toch wel spannend. Maar mijn vriendinnen hebben mij overgehaald om het toch te doen.

Ik zal zeker niet elke week een filmpje posten. Wanneer ik ga posten weet ik niet. Maar ik zal waarschijnlijk mijn DIY’s (die komen nog) verfilmen. Mijn filmpjes zullen waarschijnlijk gewoon mijn artikels mee ondersteunen om jullie een beter beeld te geven van iets. (Klinkt dat zinnig?)

Praten zal ik soms wel doen in de filmpjes. Maar als jullie nog ideetjes hebben (waar ikzelf niet in beeld moet komen) mag je die altijd doorsturen via instagram, mij mailen of in de reacties plaatsen.

 

Dit is mijn YouTube kanaal.

 

Hopelijk snappen jullie nu een beetje wat ik er mee wil gaan doen.

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Awesome (5)
 • Interesting (3)
 • Sucks (2)
 • Useful (1)
 • Boring (1)
Share:

6 Comments

 1. 20 november 2016 / 13:54

  Heel gaaf dat je een Youtube kanaal bent begonnen! Ik ben je meteen gaan volgen 😉 Misschien kan je eens met korte shots laten zien wat je doet op een dag of op vakantie. Xxx

  • birgitbababbel
   Auteur
   20 november 2016 / 19:15

   Oh leuk idee! Dat ga ik zeker eens proberen! En bedankt om te abonneren! Xoxo

 2. 20 november 2016 / 19:58

  Wat een ontzettend leuk idee en wat super dat je daaraan begonnen bent. Ik wilde het ook altijd, maar tot heden nog nooit gedaan. Ik wilde dan vooral filmpjes maken van de nature en dan met muziek op de achtergrond, dus soort van wegdroom video’s misschien een leuk idee?

  • birgitbababbel
   Auteur
   20 november 2016 / 20:03

   Dank je! En ja dat moet je zeker doen!

 3. 4 januari 2017 / 18:36

  Hee,
  Misschien is het een idee om bijvoorbeeld een diy gewoon te filmen en dan een voice over erachter te ‘plakken’. Je kunt dan duidelijk uitleggen en ook nog bezig zijn met de diy!

  x Isa

  • birgitbababbel
   Auteur
   5 januari 2017 / 11:18

   Ja leuk idee! Als ik nog eens ideetjes en tijd heb, zal ik dat zeker doen! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: