Wat als…? #8

Hey hey!

 

Ja ik heb weer een week niet geblogd en nee ik weet niet waarom. Normaal heb ik er altijd een reden voor, maar deze keer blijkbaar niet. Ik zou kunnen zeggen school, want het is eigenlijk wel best druk. Daarom zal ik binnen 3 weken (wanneer mijn examens beginnen), 2 weken even niet bloggen. Tegen dan zeg ik het waarschijnlijk nog wel eens, maar dan weet je het nu al. 😉

 

Wat als geesten bestaan?

Met geesten bedoel ik niet de geesten die je zou zien in horrorfilms. Ik bedoel meer de geesten van overleden personen. En uiteraard de goede geesten, want niemand wilt geesten zoals in horrorfilms, of wel? Dan denk ik dat je de geesten kan zien en horen, maar niet aanraken. Dan zou je nog kunnen praten met de overleden personen.

Zouden de geesten dan ook door muren kunnen zweven? En wat zouden ze aanhebben? Misschien wel de kleren waarin ze gestorven zijn. Ik zou het absoluut heel leuk vinden! Dat is toch gewoon cool om dan te zeggen in de klas: ‘Ik heb gisteren niet kunnen slapen, want ik was weer met onze huisgeest aan het praten.’ Ik bedoel, dat zou nog eens reden zijn om niet te kunnen slapen.

Ik zeg nu wel ‘Wat als’, maar wat als dat echt zo is en we de geesten gewoon niet kunnen zien, voelen of horen? Misschien proberen ze soms met ons te communiceren of beschermen ze ons. Want de ideeën voor horrorfilms moeten toch ook ergens vandaan komen? Ach ja, misschien is het wel beter dat we niet weten of het echt kan of niet.

 

Dat was al weer het achtste ‘Wat als..?’ artikel. (Wow!) In de kerstvakantie zou ik graag nog eens een speciaal artikel maken. En jullie mogen mee beslissen! Vul hieronder even je mening in.

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Awesome (1)
 • Interesting (1)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

2 Comments

 1. 20 november 2016 / 11:06

  Stiekem zou ik het best wel eng vinden als geesten bestonden… Xx

  • birgitbababbel
   Auteur
   20 november 2016 / 11:38

   Ja, misschien wel he?! Maar als het lieve geesten zijn dan zou het zo cool zijn! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: