Babbeltjes #3

Hey hey!

 

Vandaag is mijn vakantie al voor de helft voorbij. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen tijd heb om te bloggen! In tegendeel, vandaag ga ik jullie vertellen wat ik allemaal heb gedaan in oktober.

 

Oktober

Ja, het hersftweer is ook al echt begonnen. Maar wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan? Deze maand was ook best wel druk. Gelukkig worden de volgende maanden iets rustiger, want je wilt toch ook wel eens gewoon thuis zitten, niet?

In het eerste weekend ben ik zaterdag met Ophélie, een vriendin van op de dansles, naar de cinema geweest. We hebben de film Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children gekeken. Het was echt een hele leuke film! Maar toch waren de boeken net iets beter. Dan ben ik die zondag met Leah, Louisa en Yinthe naar Antwerpen geweest. Daar hebben we een leuke hotspot gevonden. (Hotspots van Antwerpen komen binnenkort op mijn blog!) Ook heb ik een paar leuke dingen bij de Lush gekocht en een leuk tasje bij de I am. Verder was het echt een topdag!

Die maandag daarna hadden we een pedagogische studiedag. (Joepie! Een dagje vrij!) Daar hebben we van geprofiteerd en omdat er pas een panda was geboren in Pairi Daiza, zijn we op babybezoek geweest. Ik had hier nog foto’s van, maar op de een of andere manier kan ik ze niet uploaden/vinden. (Waarom gaat er altijd iets mis bij mij als ik mediabestanden wil uploaden?! Aaargh…)

Het tweede weekend ben ik met mijn tante naar Antwerpen geweest. Ik denk dat jullie dat al wisten, want ik heb er een artikel over gemaakt.

De zaterdag van het derde weekend ben ik samen met mijn nicht naar de expo van Harry Potter geweest. Het was echt een korte expo, maar wel leuk en gezellig. Ook hier schreef ik een artikel over. Die zondag zijn we naar mijn moeke geweest, want mama was verjaard.

Het laatste weekend zijn we dan naar een feestje geweest van iemand die 16 jaar werd! Het was heel gezellig, maar achteraf was ik best moe.

 

 

De artikels die ik deze maand gepost heb:

 

Ik kreeg ook nog een vraag van Justine:

Hallo! Zelf heb ik een blog maar ik zou graag een andere blog opstarten maar deze keer in het Nederlands. Ik vind jouw blog heel mooi en je “thema” is ook super zou je misschien een paar tips kunnen geven hoe je je blog aantrekkelijker kan maken? Alvast bedankt 🙂 Justine x

 

Hey Justine!

Eerst dank je wel voor je complimentje! En wat ik leuk vind aan een blog is een blog met kleurtjes en foto’s. Natuurlijk is dit voor iedereen anders. Maar let wel op dat je blog dan bijvoorbeeld geen regenboog wordt, maar kies dan 1 of 2 kleuren die jij mooi vindt. Mijn hoofdkleuren zijn gewoon wit, zwart en natuurlijk roze. Ik vind het spijtig dat je de link naar je blog er niet hebt bij gestoken, want nu ben ik wel nieuwsgierig. Hopelijk heeft dit een beetje geholpen! maar je moet vooral iets doen waar jij je goed bij voelt.

 

 

Zo, dat was het artikel. Nu springen we met veel plezier november in! En als je nog vragen hebt of iets anders mag je het altijd hieronder even melden/vragen.

 

Birgit xoxo

 

What do you think of this post?
  • Awesome (1)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: