Hoe werkt mijn blog eigenlijk?

Hey hey!

 

Ja, vandaag is er eens een artikeltje op zaterdag! Vandaag is de herfstvakantie ook begonnen voor mij. Joepie! En zoals jullie weten is het bijna Halloween… Daarom ga ik straks met mijn vriendinnen naar een Halloweentocht, en ik moet zeggen dat ik echt nu al bang ben. Maar daar krijgen jullie woensdag nog wel verslag van, want dan post ik (hopelijk) mijn babbeltjes #3. En nu heb ik voor jullie een artikel waarin in uitleg hoe alles werkt op mijn blog en wat je kan doen/lezen.

 

Wat kan je lezen?

Ik heb een aantal artikels die ik maandelijks post en dat zijn de volgende:

 • de ‘Wat als…?’ artikelen
 • de interviews
 • de babbeltjes
 • de komende 6 maanden ook nog de reviews van Mybilou
 • Mijn gastblogger zal ook terug komen! Woehoe! En dat ik niemand minder dan Marie.

 

Tussen al die artikels zal ik ook nog bloggen over mijn persoonlijke dingen, reizen, lifestyle en fashion.

 

Maar hoe werkt mijn blog?

Natuurlijk is er een klein verschil tussen mijn blog bekijken op je computer, iPad of gsm. Omdat ik niet weet met wat jullie mijn blog bekijken, zal ik proberen van alles een foto te laten zien.

Ik heb een aantal categorieën waar ik artikels onder plaats. Die categorieën kan je hier vinden:

Computer en iPad

Computer en iPad

 

Gsm

Gsm

 

Verder zijn er nog veel andere mogelijkheden die je kan doen en vinden op mijn blog. De volgende dingen die ik laat zien kan je op je computer aan de zijkant vinden en op je iPad en gsm helemaal onderaan.

Je kan iets zoeken op mijn blog.

search

 

 

Je kan ook heel mijn blog vertalen naar een taal naar keuze.

 • Translate my blog!

 

Je kan mijn blog hier ook volgen.

 • Volg mijn blog met je e-mail!

  Voer je e-mailadres in om mijn blog te volgen en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 148 andere abonnees

 

 

 

Je kan ook info vinden over mij.

 • Dit ben ik!

  Hallo!

  Ik ben Birgit! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn blog gaat vooral over lifestyle, maar soms zijn er hier ook artikels over fashion te vinden. Voor de rest lach ik nog graag, dans ik door het leven en hou ik er van om foto's te nemen.
  Wil je nog meer over mij weten? Ga dan naar de 'about' pagina.

  Birgit xoxo

 

Je kan mij volgen op mijn social media en bloglovin! (Volg me even op bloglovin! ;D)

 • Volg mij met Bloglovin

  Follow

 

Je kan onderaan mijn artikels zeggen wat je van het artikel vond.

beoordeling

 

 

 

 

Je kan mijn blog helemaal onderaan ook beoordelen!

 • Beordeel mijn blog.

 

 

Voilà, dat is wat je zoal kan doen, lezen en vinden op mijn blog. Hopelijk vonden jullie het leuk en interessant!

 

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Awesome (3)
 • Useful (3)
 • Interesting (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: