Weekendjes weg!

Hey hey!

 

Hier ben ik weer. En vandaag heb ik een artikel over het vorige weekend en dit weekend. Dat waren namelijk hele drukke dagen voor mij. Dus laat ik maar snel de foto’s uploaden om aan jullie te kunnen laten zien.

Oh ja, zouden jullie ook nog even een paar vragen over mijn blog willen beantwoorden?

 

Vorig weekend

Ik zal beginnen bij het begin….

Er was eens een meisje met een geweldige tante. En elke jaar deden ze leuke dingen voor elkaars verjaardag. Maar dit jaar besloot het meisje eens iets specialer te doen. Ze wou wel eens gezellig een weekendje weg met haar tante. En van het een kwam het ander: vorige week gingen ze dus gezellig samen op weekend.

Zo, nu zijn jullie een beetje mee. Dus mijn tante en ik gingen samen een weekendje naar Antwerpen, we gingen logeren in een vintage B&B, want we houden allebei wel veel van vintage dingen.

Zaterdag zijn we iets gaan eten in de Goodie Foodie. Het is zeker een aanrader, want het is daar echt heel mooi en knus zitten.

img_4929 img_4928 img_5229

 

Daarna zijn we nog een cupcake bij Momade cupcakes gaan kopen. Dan zijn we naar het fotomuseum geweest. Ik vond het persoonlijk niet zo super interessant. Verder hebben we gewoon nog wat rondgewandeld in de straten. In de avond zijn we iets gaan eten bij Pasta-Hippo-Vino en wat hebben ze daar lekkere pasta’s! Na het avondeten zijn we nog naar de cinema geweest: Pete’s dragon. Oh wat was dat een mooie film. Ik zou hem zo nog een keer willen kijken. Ook zeker een must-see!

De volgende dag (zondag) zijn we in de voormiddag naar een rommelmarktje geweest en hebben we nog wat ‘antiekwinkeltjes’ gedaan. Dan zijn we in de namiddag met de trein terug naar huis gegaan. En dat was het einde van onze super mooie, gezellige en leuke trip.

 

Ik zal jullie ook nog enkele foto’s van de B&B laten zien, want voor al diegene die van vintage houden, is dit een to do B&B!

B&B Bakeliet

img_5290

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_5292

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gisteren

Gisteren ben ik met mijn nicht naar de expo van Harry potter geweest. Het was echt heel leuk, alleen spijtig dat het zo kort was.

img_5336
img_5378
img_5411
img_5360
img_5398
img_5461
img_5362
img_5371
img_5334

 

 

 

Dat waren de weekendjes!

Wat hebben jullie zoal gedaan?

 

 

Birgit xoxo

 

What do you think of this post?
  • Interesting (2)
  • Awesome (1)
  • Useful (1)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: