Interview #3

Hey hey!

 

Vandaag heb ik weer eens een interview! Gisteren deed ik een oproep op mijn instagram voor de bloggers die nog wilden meedoen. En dit was een van hen. Vandaag is het interview met de geweldige blogger Emma.

 

 

Hoe heet je blog?

Mijn blog heet ‘emmaavh‘.

 

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen omdat het me wel leuk lijkt om mijn leven met mensen, zoals jullie, te delen en ook een deels voor mijzelf, voor later. 

 

Wat bekent bloggen voor jou?

Bloggen betekent toch veel voor mij omdat het iets is waar je (toch wel) veel tijd in stopt en toch ook je hart. Het is ook iets eigen, iets origineels, iets… dat van jouw alleen is. 

 

Over wat blog je?

Ik blog echt over vanalles en nog wat haha! Ik blog voornamelijk over fashion, eten, vakanties, lifestyle, school,… Maar ook over de gewone wekelijkse dingen blog ik. Echt alles kan je erin terugvinden. 🙂 

 

Wat heb je al bereikt?

Ik heb toch wel wat bereikt. Ik zal het zo zeggen: er zijn redelijk veel mensen die mijn blogposts lezen.

 

Wat wil je nog bereiken?

Goh, dat vind ik een lastige vraag, euhmm… ik zou wel wat meer mensen hebben die mij volgen, dus, als je dit leest, volgen maar! 😉 

 

Wat ik volgens jou een artikel van jezelf dat de moeite is om te lezen?

Alle artikels natuurlijk! Nene, ‘dingen die ik haat aan shoppen’ vindt ik wel een leuke om het zo te zeggen hahaha! 

 

 

Voilà, dat was het interview met e geweldige Emma! Volg ook even haar blog, want dat is zeker de moeite waard!

 

Birgit xoxo

 

What do you think of this post?
 • Awesome (0)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

6 Comments

 1. 12 oktober 2016 / 16:45

  Hey,

  Al ongeveer 6 maanden geleden had ik je een mailtje gestuurd voor een interview! Toen had je de vragen naar mij gestuurd en heb ik geantwoord maar je hebt hem nooit online geplaatst! Dus misschien ben je het vergeten. Liefs Serena Byfashionblog

  • birgitba
   Auteur
   12 oktober 2016 / 16:49

   Nee tuurlijk ben ik het niet vergeten, maar er zijn nog een stuk of 6 andere mensen die ik ook nog online moet zetten en ik plaats er elke maand 1 dus sorry dat je zo lang moest! Echt Sorry! Ik plaat jou volgende maand, okay?

   • 12 oktober 2016 / 17:27

    Hey,

    Ohh sorry ik dacht dat je het vergeten was omdat er zo’n grote tijd tussen zat! Haha. Is goed!

    • birgitba
     Auteur
     12 oktober 2016 / 17:35

     Is niks! En okay dan plan ik je in! xoxo

  • birgitbababbel
   Auteur
   13 oktober 2016 / 07:05

   Dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: