Babbeltjes #2

Hallo sweeties!

 

Hier ben ik weer eens. Ik had het heel druk op school en mijn weekends waren ook heel druk, dus had ik niet echt tijd om te bloggen en daarom heeft dit artikel wat vertraging. Dat kan dit schooljaar wel meer voorkomen, want ik merk dat ik wel meer voor school moet doen dan vorig schooljaar. En voor als je je het zou afvragen, ik blijf wel zeker bloggen. Maar hoe gaat het eigenlijk met jullie? Mijn maand was heel druk. En die van jullie? Laat ik maar snel beginnen!

 

September

Feestjes, feestjes en nog eens feestjes! September is bij ons altijd de maand van de jarigen. Het eerste weekend was niet echt een feestje, want we hebben elk jaar het eerste weekend van september de herdenking van mijn opa. En natuurlijk hadden we die dit jaar ook. Dit jaar was het alweer 7 jaar geleden dat mijn opa is gestorven. En dan zijn we met de hele familie samengekomen. Op 7 september is mijn vriendin Louisa dan ook nog eens verjaard.

Het weekend daarna hadden we het feestje voor mijn verjaardag. Hier hadden we ook de familie en wat vrienden voor gevraagd en het was een geslaagde dag. Die zondag zijn we naar Trezart geweest. Daar heb ik ook een artikel over geschreven en dat kan je helemaal aan het einde van dit artikel vinden.

Op mijn verjaardag zelf, 17 september, zijn mijn vriendinnen langs gekomen en hebben we lekkere chocoladefondue gegeten. Daarna zijn we gezellig naar de cinema geweest. We hebben de film Suicide Squad gezien en hij was eigenlijk echt heel goed! Dan is tante Chantal de volgende dag ook nog even gekomen, want ze kon spijtig genoeg niet bij het feestje voor mijn verjaardag zijn.

Op 24 september is mijn andere vriendin Yinthe ook verjaard. En op 21 september was tante Inge jarig.

 

Dan het weekend van 24 september gaf een nicht van papa een feestje omdat ze op 26 september 50 jaar werd. En ze had aan mij gevraagd of ik mee wou opdienen en afruimen op het feestje. Natuurlijk wilde ik dat heel graag doen. En het was heel leuk!

 

Verder was het gewoon school en had ik nog toetsen en taken.

 

 

 

Hier zijn de artikels die ik deze maand heb gepost:

 

Dan kreeg ik de vorige keer ook nog een vraag van Femke:

Hallo! Ik heb je blog even bekeken en het ziet er super leuk uit! Zelf wil ik ook zo een soort lifestyle blog maken.. Alleen durf ik niet echt want wat als het tegenvalt en mijn vriendinnen dat zo raar vinden enz.. En heb je een paar tips? Xxx Femke

 

Hey Femke!

Leuk dat je dat vraagt! Als het je leuk lijkt, zou ik het zeker doen. Je moet het daarom nog niet meteen aan je vriendinnen zeggen. Je kan het dan een tijdje doen en als je denkt dat je het wilt blijven doen en als je tevreden bent over je blog, kan je het altijd nog aan je vriendinnen vertellen. In het begin zal het nog niet perfect zijn (dat was ook zeker niet bij het geval. Zelfs nu is het nog niet perfect.), maar als je het echt leuk vindt, ga je het wel graag blijven doen.

 

 

 

Dat was het artikel! Hopelijk vonden jullie het leuk. En voor mij is het ook nog wat zoeken, want het is nu eenmaal een nieuwe reeks op mijn blog. En als je ook nog vragen hebt voor mij, kan je ze altijd hieronder stellen.

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
  • Awesome (5)
  • Interesting (1)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: