Splashy Melon by Bilou

Hey hey!

 

In het artikel over mijn verjaardag zei ik dat ik elke maand een review ging doen over de douchegelletjes die ik heb gekregen. En voilà, hier is de eerste review. Dit is de eerste van de zeven maanden, want ik heb 7 douchegelletjes gekregen. Hopelijk vinden jullie het een beetje een leuk artikel.

 

 

Splashy Melon

img_4922

Dit is hem dan! De eerste van de 7 reviews. En het is de Splashy Melon. Wat ik eigenlijk in de inleiding zei, was niet helemaal correct. Eigenlijk is het doucheschuim. En je kan deze enkel en alleen kopen in Duitsland. En omdat mijn vriendin haar papa in Duitsland werkt, heeft ze gevraagd of hij ze kon meenemen voor mijn verjaardag! (Waarvoor nog eens een hele dikke dank u wel!)

Maar goed, ik zal even wat meer uitleg geven over Bilou. Het product is van Bibi (@bibisbeautypalace op instagram), op haar YouTube kanaal postte ze veel video’s over beauty en van het een kwam het ander. Nu heeft ze dus haar eigen beautyproducten: de Bilou doucheschuim .

Maar natuurlijk omdat ze in Duitsland woont en ze alleen te verkrijgen zijn in Duitsland, staat ook alles op de busjes in het Duits geschreven. Maar omdat mijn vriendin Leah thuis Duits spreekt en ze zo lief was om de tekst op de busjes te vertalen, kan ik jullie de Nederlandse versie geven. Dus laten we snel beginnen aan de achterkant van de busjes.

 

Filosofie

Bilou crèmige doucheschuim – made with love & passion. Buitengewone geuren, die je dag zoeter maken. Bilou Splashy Melon ruikt vers en fruitig naar zoet-sappige watermeloen – de perfecte Summersplash… Yippie Yeah! Maar opgelet, Bilou doucheschuim is niet gemaakt om op te eten. 😉

Gebruik

Zodat je helemaal kan genieten van een extra crèmige Bilou doucheschuim. Let op het volgende: voor gebruik de fles goed schudden, bij het spuiten recht houden, de douchecrème in de handen spuiten en gelijkmatig op de vochtige huis verspreiden. Tot slot goed afspoelen.

Inhoudsstoffen

Bij alle Bilou producten letten we erop alleen goede inhoudsstoffen te gebruiken. Natuurlijk zijn al die producten 100% vegan. Aloë Vera en amandel- en advocaatolie zorgen voor een aangenaam crèmig gevoel en zachte lichaamsverzorging.

✓ geen mineraalolie   ✓ geen silicone stoffen

✓ geen parabenen   ✓ 100% vegan

Dat was de achterkant!

Mijn mening

Het klopt helemaal wat er staat. Het ruikt inderdaad fris en fruitig en echt naar watermeloen. Dit had ik niet verwacht. Ik dacht dat het meer kunstmatig zou ruiken, maar niet dus. Nadat je je gedoucht hebt, ruik je het nog een beetje, maar niet lang en straf. De kleur van het schuim is gewoon wit. Toch vind ik dit een heel goede douche schuim. Ook omdat het busje zo mooi is! Maar ik zou het zeker aanraden, dus als je het eens tegenkomt, is het zeker de moeite waard om eens te proberen. De prijs weet ik niet, want ik heb het gekregen. Hier kan je de site nog eens vinden.

Hopelijk vonden jullie dit een leuk artikel. Voor mij is het zelf ook nog wat zoeken, want ik ben niet zo goed in reviews schrijven. Dus als het nog niet 100% is: oefening baart kunst. Dus na deze 7 maanden zou ik heel goed moeten zijn in reviews schrijven. 😉

Birgit xoxo

What do you think of this post?
  • Awesome (8)
  • Interesting (7)
  • Boring (3)
  • Useful (1)
  • Sucks (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: