Happy Birthday!

Hey hey!

 

Gisteren was het mijn verjaardag! Jeej! En vandaag laat ik jullie zien wat ik heb gekregen en vertel ik jullie wat meer over mijn verjaardag. Ik weet het, ik heb woensdag niet geblogd, maar ik had er toen niet zo veel zin in. En ik denk dat ik me daar ook niet om moet verontschuldigen. Toch? Maar laat ik nu maar snel wat meer vertellen over mijn verjaardag.

 

10 september

Ik vind verjaren altijd zo spannend! Ik kan daar niet aan doen. En omdat mijn papa misschien moest werken op mijn verjaardag zelf, hadden we op 10 september een klein feestje voor de familie. En daar hoorde uiteraard een taart bij. En deze keer wou ik wel eens een speciale taart, dus gingen we op zoek naar een winkel die zo’n taarten maakt. En dit was het resultaat:

img_4576

Dit was de taart voor de kinderen, want natuurlijk hadden we ook andere taarten voor de volwassenen. Maar ik vond de taart zo mooi dat ik hem bijna niet durfde opeten. 😉

Ook kreeg ik een aantal hele leuke cadeautjes. Ik kreeg 3 leuke boeken en dit super leuke bordje:

img_4914

Daarnaast kreeg ik ook een leuke vintage lamp.

Die dag met vrienden en familie was echt heel gezellig.

 

17 september

Mijn verjaardag! Ik had al heel veel zenuwen en was heel nieuwsgierig voor het cadeautje van mijn ouders. Het was echt een ge-wel-dig cadeau!

img_4681

Deze schattige onesie van het Cookie Monster.

 

Op de dag van mijn verjaardag kwamen mijn vriendinnen gezellig eten en gingen we daarna nog naar de film. Ook van mijn vriendinnen kreeg ik een super cadeau! Het was iets dat ik al eens op instagram had voorbij zien komen, maar spijtig genoeg verkochten ze die alleen in Duitsland. En toen ik het pakje opende, werd ik echt heel blij en ik was mijn vriendinnen zo dankbaar.

img_4918

Deze oh-zo-mooie douchegellen. Hier zal ik ook 1 keer per maand een review van geven. Maar ik kan je nu al verklappen dat ze zalig ruiken.

Na de leuke namiddag zijn we nog naar de cinema geweest. We hebben de film Suicide Squad gekozen en het was een hele leuke film.

 

Mijn verjaardag was echt geslaagd!

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Awesome (13)
 • Useful (3)
 • Boring (2)
 • Sucks (2)
 • Interesting (1)
Share:

6 Comments

 1. 18 september 2016 / 14:00

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk om te lezen dat je genoten hebt. Nog vele jaren toegewenst. Liefs soraya

  • birgitba
   Auteur
   18 september 2016 / 14:18

   Dank je wel! xoxo

  • birgitba
   Auteur
   18 september 2016 / 16:08

   Dank je! En ik kreeg 100 awesome hairdays en deel 2 en 3 van de 100 serie. Xoxo

 2. 19 september 2016 / 11:16

  Dit klinkt echt als een super leuke verjaardag! wat leuk geschreven ook je artikel en wat een geweldige cadeaus. Die onesie is echt wel helemaal geweldig haha, nog vele mooie jaren toegewenst
  liefs

  • birgitba
   Auteur
   19 september 2016 / 16:19

   Oh dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: