Back to school outfit

Hey hey!

 

Zoals je al wel weet, is het morgen terug school. En ja, je bent niet de enige die er niet zo veel zin in heeft. Een nieuwe klas bij sommige, misschien zelfs een nieuwe school? En nieuwe leerkrachten. Ik weet mijn klas al een weekje en het is gewoon dezelfde gebleven als vorig jaar. Mijn school is ook hetzelfde gebleven, maar de leerkrachten natuurlijk niet. Maar goed, wat doe je nu eigenlijk aan op een eerste schooldag? Ja, dat dilemma heb ik ook. Maar misschien kunnen mijn tips je wel helpen. Ik heb 1 outfit om te laten zien aan jullie.

 

IMG_4432

Kleedje: The Sting | Schoenen: Adidas Stan Smith | Frilles: Frilles Official

 

Het kleedje is zeer gemakkelijk en voelt heel fijn aan. Het is ook niet te lang en niet te kort (Zo kunnen de leerkrachten niet zeggen dat je de volgende keer iets langer moet aandoen ;D). Witte sneakers zijn ook altijd een goed idee, want je wilt niet op je eerste schooldag er ongemakkelijk bijlopen omdat je schoenen stuk zijn of je blaren hebt of je gewoon totaal niet op je schoenen kan wandelen. En een persoonlijke touch zijn de Frilles bij mij. Een persoonlijke touch is altijd top! Maakt niet uit wat mensen van je denken, als jij je er goed bij voelt dan is dat okay. Dat kan soms moeilijk zijn, maar na een langere tijd maak je je er niet meer druk om.

 

Dat was de outfit. Hopelijk vond je het leuk en veel plezier en succes met jullie eerste schooldag.

 

Birgit xoxo

 

What do you think of this post?
 • Awesome (2)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)

6 Comments

 1. Inge
  31 augustus 2016 / 12:18

  Deze outfit is absoluut goedgekeurd😘👍

  • birgitba
   Auteur
   31 augustus 2016 / 12:48

   Hihi, dank je! xoxo

 2. Sandra
  31 augustus 2016 / 21:44

  Je gaat goed voor de dag komen Birgit!
  Veel succes alvast de eerste schooldag!

  • birgitba
   Auteur
   1 september 2016 / 07:02

   Dank u! xoxo

 3. 31 augustus 2016 / 23:35

  Leuk dat je een persoonlijke touche aan je outfit geeft! Het staat je erg mooi♥ Xxx

  • birgitba
   Auteur
   1 september 2016 / 07:02

   Oh dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: