Interview #1

Hey hey!

 

Vandaag heb ik het eerste interview op mijn nieuwe blog! Het is niet super bijzonder, want op mijn vorige blog had ik ook al een paar interviews. Maar zo leer je toch wel altijd nieuwe bloggers kennen.

 

 

Hoe heet je blog?

Hey! Mijn naam is Laura, 17 jaar en ik blog nu toch al wel een acht maanden op mijn blog; “ Petites Histoires de Laura ”.

 

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Allereerst omdat ik hou van schrijven natuurlijk. En fotografie! Maar ook heb ik nog andere passies en interesses die ik kan laten samenkomen op mijn stukje internet. Mijn blog is mijn plekje waarop ik kan brabbelen over waar ik mee zit of wat me op dat moment bezighoudt. Een online dagboek dus grotendeels!

 

Wat betekent bloggen voor jou?

Ik ben (nog) geen blogger die van de daken schreeuwt dat als mijn blog zou verdwijnen ik geen leven meer zou hebben, haha. Maar toch is mijn blog, vooral het schrijven dan belangrijk voor mij. Ik heb zo nu en dan nood om alles op een rijtje te zetten. Ook het feit dat ik langs deze weg mijn ideeën, verhalen en foto’s kan delen vind ik geweldig! Dankzij bloggen heb ik ook nieuwe mensen leren kennen, komt mede door de Blogsquad. Binnenkort doen we misschien een meet-up, wat ik ontzettend spannend vind!

 

Over wat blog je?

Over mijn leven als 17 jarige in deze grote wereld, dingen die mijn inspireren, gedichten, verhalen en foto’s. Ook deel ik af en toe een outfit of shoplog en heb ik de serie ‘Fijne spulletjes’.

 

Wat heb je al bereikt?

Op bloggebied? Niet veel, lol. Nou, ik moet wel zeggen dat ik best tevreden ben over mijn artikelen op dit moment. Ik upload niet altijd regelmatig, maar als ik een artikel publiceer ben ik er wel altijd tevreden van J . Ik heb 2x de Liebsteraward in mogen vullen en schrijf mee aan 2 series van de Blogsquad. Oh, en ik heb de kaap van 30 volgers overschreden HIP HOI! Volgers interesseren me niet zo heel veel, maar ik vind het wel heel leuk om leuke reacties te krijgen hihi.

 

Wat wil je nog bereiken?

Allereerst wil ik een mooi logo, dat zou mij zo gelukkig maken! Maar ik ben echt een snul op dat gebied, dus ik hoop dat iemand ooit zo lief is om me te helpen. Als iemand zich geroepen voelt? J . Verder zou ik het wel eens leuk vinden om met een bedrijf samen te werken. Iets met leuke hippieachtige sieraden, boeken of fantasy (ik ben een reusachtige Tolkien-fan!). Oh, en ik wil ook mijn fantasyverhaal neerschrijven en in stukjes publiceren op mijn blog (op dit moment zit het nog grotendeels in mijn hoofd). Ook wil ik nog heeeel veel boeken- en film revieuws schrijven en nog heeeeeeeeeel veel foto’s maken!

 

Wat ik volgens jou een artikel van jezelf dat de moeite is om te lezen?

*klikt blog open*. Nou dit vind ik echt heel moeilijk, even geduld. Oh jongens dit is moeilijk! Ik zelf heb niet echt een favoriet artikel en voor iedereen verschilt het natuurlijk wat ie de moeite vind. Ik kies voor deze dan maar, een persoonlijk artikel dat ik begin februari schreef;  https://petiteshistoiresdelaura.wordpress.com/2016/02/06/1269/#more-1269

Ik denk dat je in dit artikel leest, je een beetje een beeld hebt van wie ik ben.

 

 

Dat was het interview met de geweldige Laura. Hopelijk vond je het leuk!

 

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: