Interview #2

Hey hey!

 

Vandaag heb ik weer een leuk interview voor jullie!

 

 

Hoe heet je blog?

Als blognaam ben ik gegaan voor de quote ‘Each Scar Has A Story’, omdat mijn blog voor een groot deel gaat over automutilatie (zelfbeschadiging).
Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ooit, lang lang geleden, leefden er een prins en prinses… bla bla bla. Nee oké, ik ben begonnen met mijn blog omdat ik op een anonieme manier graag mijn gedachten en ervaringen wil delen. Op deze manier hoop ik een stukje van het taboe dat op psychische klachten rust de wereld uit te helpen.
Wat betekent bloggen voor jou?
Bloggen betekent voor mij, mijn ei kwijt kunnen, schrijven over dingen die misschien wel alleen mij interesseren (maar hopelijk ook mijn lezers) en vooral ook het contact met mede bloggers.
Over wat blog je?
Zoals ik hier boven al vertelde, blog over mezelf. Ik weet heel goed dat dat arrogant klinkt, maar aan liegen doe ik (meestal) niet. Op mijn blog lees je over dingen die mij interesseren en mij bezighouden. Dit kunnen alledaagse dingen zijn, maar ook dingen waar je normaal niet bij stilstaat.
Wat heb je al bereikt?
Dit vind ik eerlijk gezegd een best lastige vraag, maar ik denk dat ik mijn lezers heb bereikt en ik dat zie als een overwinning op zich
Wat wil je nog bereiken?
Dat het taboe rondom alle psychische klachten van deze planeet verdwijnt (en van alle andere planeten). Alleen kan ik dat niet, dus ik hoop dat iedereen er stukje bij beetje opener over wordt.
Wat is volgens jou een artikel van jezelf dat de moeite is om te lezen?
Elke keer weer verander ik van het blog waar ik het meest trots op ben, maar op het moment is dat zeker Blind voor positiviteit (https://eachscarhasastory.wordpress.com/2016/01/14/blind-voor-positiviteit/). Pas wel op met lezen, kan als heftig worden ervaren!
Dit was het al weer. Neem zeker een kijkje op de blog.
Birgit xoxo

What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: