Babbeltjes #1

Hey hey!

 

Terwijl ik dit schrijf, ben ik net terug van de film Finding Dory en zit ik alweer met mijn pyjama aan in de zetel terwijl het regent. De film was echt heel goed! Ik had het niet verwacht, want ja soms is het vervolg niet zo goed als de eerste film. Maar ik heb heel vaak heel hard moeten lachen. Dus het is echt een aanrader. Maar goed, waarschijnlijk had je het aan de titel al wel gezien: ik ga iets nieuws doen. En hopelijk gaan jullie het leuk vinden. Het is weer een reeks van artikels waarvan er elke maand 1 zal verschijnen. Vandaag zal het nog niet veel voorstellen, want ik ga eerst het concept uitleggen.

 

Wat is het?

Wel, het is eigenlijk iets heel simpel. Ik vertel jullie een beetje hoe mijn maand is geweest. Nu zullen sommige van jullie denken: Het werkwoord babbelen staat toch voor interactie? Ik zeg iets en jij zegt iets terug? Aha! Dat heb je dan goed gedacht. Ik ga niet alleen praten, maar jullie mogen ook iets zeggen. Of ja, voor zover dat dat gaat bij een blog. En het is heel simpel! Heb je een vraag, een verhaal of iets waar je mee zit? Dan mag je dat altijd mailen naar mij of gewoon even naar de volgende link surfen. Klik hier voor de link. Ik zal natuurlijk je vragen beantwoorden of je misschien wel helpen?! Ook al weet ik niet of iemand dit wel gaat doen… Natuurlijk mag je ook het formulier hieronder invullen. Dat gaat ook heel snel.

 


Ach ja, we zien wel wat er van komt! Maar hopelijk krijg ik toch een paar reacties!

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Awesome (0)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

2 Comments

 1. 21 augustus 2016 / 23:40

  Wat een leuk idee! Ik ben benieuwd naar je berichten 🙂 Xxx

  • birgitba
   Auteur
   22 augustus 2016 / 07:50

   Dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: