Wat als..? #4

Hey hey!

Al mijn vierde ‘Wat als…?’! Wow dat gaat snel. Maar laten we snel beginnen.

 

Wat als we in de toekomst kunnen kijken?

Ja, zouden we dat eigenlijk wel willen? Ik waarschijnlijk niet, want ik hou namelijk heel veel van verrassingen. Het hele leven is een grote verrassing en als ik in de toekomst zou kunnen kijken, dan weet ik al wat er gaat gebeuren.

En stel dat je iets ergs ziet gebeuren in de toekomt dan wil je alles doen om dat te voorkomen, maar net doordat je die dingen dan doet, zal het erge gebeuren. (Snap je? Okay ja ik hoop van wel, maar soms snap ik mijn eigen logica niet eens. Of zoals mijn beste vriendin Leah zegt: ‘Er zit som geen logica in de dingen die je zegt.’ ;)) Maar goed, je wilt toch je toekomst nog niet zien voordat je hem hebt beleefd?

 

Zouden jullie in de toekomst kijken als het kon?

 

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
  • Awesome (1)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: