Wat als..? #3

Hey hey!

 

Wow! Het is al de derde ‘Wat als…?’. En ik ben begonnen met het concept om te kijken of jullie het leuk vonden. En ja, dat deden jullie. Maar laten we nu snel beginnen.

 

 

Wat als we zouden kunnen vliegen?

Dat lijkt me echt heel leuk! Volgens mij zouden er dan verkeersborden in de lucht hangen. Zouden we dan een bril nodig hebben omdat er anders vliegjes in onze ogen vliegen? Dan kunnen we zwembewegingen maken om vooruit te gaan. We voelen ons als een veertje en genieten van de zon! Dan hebben we geen vervuilende uitlaatgassen meer. We kunnen naar school vliegen en het zou veel sneller gaan. Misschien zelfs (waarschijnlijk alleen als je een goede conditie hebt) naar je vakantiebestemming vliegen.

 

Wat denk jij daar van?

 

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Awesome (1)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

2 Comments

 1. 20 augustus 2016 / 00:17

  Oehw! Goede! Ik denk dat we dan eerder iets van een kracht hebben die we aan kunnen sturen met onze gedachten. Dat je op die manier kan gaan vliegen, maar dat het wel, bijvoorbeeld net als met fietsen energie kost. Het lijkt mij in ieder geval wel gaaf! Xxx

  • birgitba
   Auteur
   20 augustus 2016 / 00:29

   Ja zoiets zal het dan zijn! En ik zou het inderdaad echt wel leuk vinden als het echt kon! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: