Een nieuw begin

Hey hey!

 

Zoals jullie misschien al wel zagen, heb ik een nieuwe blog. Ik was er al even over aan het nadenken en nu heb ik dan een nieuwe naam met domeinnaam en een leuk thema. Het is natuurlijk ook een klein beetje omdat ik al een jaar blog vandaag. Maar nu weten jullie dat ik voortaan te vinden ben op birgitbabbel.be. Hopelijk vinden jullie het ook leuk en blijven jullie mijn blog lezen.

 

Nog even voor al degene die mijn blog zouden willen volgen: je kan hier rechts naast het artikel je mailadres opgeven. Ook voor de mensen die mijn blog al volgde, zij zullen dit ook opnieuw moeten doen.

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Hopelijk tot de volgende keer!

 

Birgit xoxo

What do you think of this post?
 • Awesome (1)
 • Interesting (0)
 • Useful (0)
 • Boring (0)
 • Sucks (0)
Share:

6 Comments

 1. 14 augustus 2016 / 15:19

  Gefeliciteerd met je blogverjaadag! Echt superleuk dat je nu een eigen domein hebt. Ik volgde je eerlijk gezegd niet echt meer maar ben van plan dat nu wel te doen!

  • birgitba
   Auteur
   14 augustus 2016 / 15:37

   Oh super hard bedankt! En leuk dat je me gaat volgen! xoxo

 2. 15 augustus 2016 / 10:40

  Proficiat met je eigen domein!
  Wel gek dat ik hier niet automatisch volg omdat ik je andere blog volgde…
  (Maar ik heb op follow geklikt, dus ik ben weer mee! ;-))

  • birgitba
   Auteur
   15 augustus 2016 / 11:11

   Dank je! En ja dat komt omdat ik mijn blog niet heb gelinkt aan mijn andere. xoxo

  • birgitba
   Auteur
   18 augustus 2016 / 11:11

   Oh super dank je! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: